Skip to main content

Professionel fotograf og mentor

Jeg er fotograf med speciale i gravid-, børne- og familiebilleder.

Derudover tilbyder jeg workshops, inspirationsdage og skræddersyede mentor sessions i gravid fotografering til andre fotografer.

  • Mentor: Gravid fotografering

Jeg har en dyb passion for graviditetsfotografering, og det er et speciale som jeg nu med stor glæde deler ud af til andre fotografer igennem inspirationsdage og 1-til-1 mentor sessions.

I 2021 fotograferede jeg næsten 100 gravide kvinder, i mit studie og udenfor.

Mit udgangspunkt er altid at skabe en atmosfære hvor kvinder føler sig smukke og trygt kan læne sig ind i oplevelsen. Det er nemlig der vi skaber deres drømmebilleder, og jeg vil rigtig gerne vise dig hvordan.

Er du fotograf og har du lyst til at give dine gravid billeder et kæmpe boost? Vil du gerne tiltrække dine drømmekunder og skabe flow in din forretning?

Til fotografer tilbyder jeg både kreative og praktiske Inspirationsdage og skræddersyede Mentor Sessions.

Inspirationsdag
Mentor sessions
  • Familie- og børnefotograf

Jeg elsker børn, og mine to dejlige drenge Reuben og Jamie har inspireret mig til at fange livets bedste energi ‘på film’. Og så har de lært mig at være rummelig, tålmodig, og altid 200% forstående når små mennesker har en svær dag, eller lige skal bruge lidt ekstra tid på at åbne op i en ny situation.

Udover at I skal have nogle rigtig smukke billeder med hjem, så er mit mål også, at I skal have en super god oplevelse. Det er fordi at vi ser på billeder med både øjnene og hjertet, og mindes de øjeblikke hvor de blev skabt når vi kigger på dem.

For mig ligger magien i at lade børn være børn. Nogle af de bedste billeder er dem, hvor børn og forældre nyder en oplevelse, et øjeblik sammen. Eller hvor søskende får tid og plads til at fnise og fjante. Jeg har også lært at en god fotograf aktivt kan være med til at skabe de øjeblikke ved at give plads, instruere og lege med 🙂 I skoven, på stranden eller i studiet.

Se nogle af mine børnebilleder
  • Gravid fotografering

Gravid fotografering er en af mine allerstørste passioner. Jeg fotograferer de skønneste maver hver uge, og tør godt garantere, at du vil få en serie helt fantastiske billeder med hjem, som du vil sætte pris på, resten af livet.

Hvis du klikker på ‘Læs mere’, ryger du fluks hen til min hjemmeside omkring mine graviditets fotoshoots.

Læs om gravidfotografering
Smukke @jeanette_dzienis foran et af de smukkeste træer jeg kender. 

Træet er netop sprunget ud og står i en uge eller 2. Så hvis din drøm er lyserød, så er det NU du skal fotograferes netop her.
Mine Motherhood sessions er noget af det mest magiske og meningsfyldte. Jeg elsker det! Og jeg ved, at det er nogle af de meste dyrebare minder, du kan give dig selv. Bare se her – de fineste små øjeblikke fanget for altid.
 
Jeg ved at flere af jer synes det er mange penge… og vælger ’rigtige’ billeder af jer selv med jeres børn fra i budgettet. Jeg ved også at I aldrig kommer til at fortryde netop den her investering. Og fordi det er så vigtigt, tilbyder jeg at man kan dele betalingen op over hele 4 måneder.
 
Så gør det; giv dig selv og dine børn den gave.

Begge outfits her er tilmed nogle du kan låne kvit og frit til din fotografering ❤️

#børnefotograf #børnefotografering #børn #voresguld #børnefoto #børnebilleder #barndom #ønskebarn #kærlighedsbarn #familyposes #familyportraits  #familietid #familie #familiebillede #familiebilleder #familiefoto #familiefotografering #familiefotograf #lillefamilie #minfamilie #minlillefamilie #voresfamilie #minder #foreviget #stolteforældre #forældre #fotograf #fotografsjælland