Skip to main content

Mentor session

Er du fotograf eller på vej til at blive det, og drømmer du om at give dine billeder et stort ryk opad?

Mangler du inspiration og et praktisk indspark når det kommer til fotografering, styling, posering, kameraudstyr, brug af lokationer, priser, kunde-briefing, lys og indkøb af outfits til din garderobe?

Her kan du læse mere om mine Mentor Sessions hvor jeg skræddersyer en hel dag til dig og dine ambitioner.

 • Mentor sessions til fotografer

Drømmer du om at vise dine kunder et galleri som de elsker? Og at give dem en fotooplevelser der gør at de bare tænker WOW! Hvor de bare MÅ eje elle billederne? Og som kommer tilbage gang på gang til netop din forretning.

Jeg har gjort min passion som fotograf til min levevej, og har specialiseret mig i at fotografere gravide-, nyfødte- og familier både inde i mit studie og udenfor. Den erfaring deler jeg nu ud af til et klientel af fotografer som ønsker at give både deres billeder og deres forretning et stort hak opad – ikke mindst ved at tiltrække deres drømmerkunder.

Mine Mentor Sessions er skræddersyet til den individuelle fotograf; DIN erfaring, DINE ambitioner for din virksomhed og det DU ønsker at tilbyde dine gravide kunder.

En mentordag varer typisk fra kl. 9.00-16.00, men hvis du for eksempel ønsker at fotografere i solnedgangen, kan det også arrangeres at vi starter og slutter senere.

_____________________________

Som et eksempel, kan vi dække:

 • Kundekontakt inkl. briefing af klienten inden fotograferingen
 • Styling og valg af outfits/kjoler – OG hvor man køber dem
 • Fotoshoot med op til to modeller (gravide, nyfødte, familier mm) både i studiet og udenfor på en valgfri lokation
 • Presentation af billederne til kunden
 • Prissætning
 • Marketing og SoMe
 • Opfølgningssamtale 2-4 uger efter din dag, hvor jeg giver feedback på dit arbejde og svarer på eventuelle ekstra spørgsmål.

  _____________________________

  Jeg garanterer at du vil føle dig godt klædt på til at tage endnu bedre billeder OG give dine kunder en high-end oplevelse hele vejen igennem.

  Der er lige nu kun 2 ledige pladser tilbage i 2024, og du kan reservere din NU ved at sende mig en e-mail eller ved at udfylde min kontaktformular.

  Så hvad venter du på? Send mig en besked og book en gratis afklaringssamtale, så vi kan tage en snak omkring dine ønsker til en Mentor Session.

  12.500,-

  De flotteste anmeldelser

  Og hvis du vil høre hvad nogle af mine seje kursister synes om mig som mentor, kommer et par ord her…

  ______________________

  ANBEFALINGER FRA MINE DELTAGERE

  Jeg var til inspirationsdag med Søs, som også tog gravidbilleder af mig og min mave💕. Hun er SÅ dygtig til det hun laver! Og så er hun dygtig til at lære fra sig af sin viden. Hun guidede de smukke gravidmodeller igennem hele dagen samtidig med at hun holdte fokus på os som elever. Dagen var struktureret så fint med samtale, klargøring af modeller og fotoshoots, hvor vi selv kunne afprøve nogle af Søs’ gode metoder. Søs får min største anbefaling som mentor!

  – Ida Posselt

  _____________

  Jeg var til inspirationsdag hos Søs i weekenden, og det var bare en megafed dag. Hun havde skruet et super fedt program sammen for os fotografer. Jeg blev udfordret, og fik samtidig lært sindssygt meget på den dag! Søs har mine varmeste anbefalinger ☺️

  – Sofie Boes

  _____________

  “Jeg har været på Søs’ inspirationsdag om gravide. Det har været det hele værd. Vi var en lille gruppe, så der var masser af muligheder for at stille spørgsmål. Søs er tog sig god tid til at forklare hvilke positioner, der er gode til gravidfotografering samt gode råd omkring kjoler. Det kan klart anbefales 🙌”

  – David Bach

  Smukke @jeanette_dzienis foran et af de smukkeste træer jeg kender. 

Træet er netop sprunget ud og står i en uge eller 2. Så hvis din drøm er lyserød, så er det NU du skal fotograferes netop her.
  Mine Motherhood sessions er noget af det mest magiske og meningsfyldte. Jeg elsker det! Og jeg ved, at det er nogle af de meste dyrebare minder, du kan give dig selv. Bare se her – de fineste små øjeblikke fanget for altid.
 
Jeg ved at flere af jer synes det er mange penge… og vælger ’rigtige’ billeder af jer selv med jeres børn fra i budgettet. Jeg ved også at I aldrig kommer til at fortryde netop den her investering. Og fordi det er så vigtigt, tilbyder jeg at man kan dele betalingen op over hele 4 måneder.
 
Så gør det; giv dig selv og dine børn den gave.

Begge outfits her er tilmed nogle du kan låne kvit og frit til din fotografering ❤️

#børnefotograf #børnefotografering #børn #voresguld #børnefoto #børnebilleder #barndom #ønskebarn #kærlighedsbarn #familyposes #familyportraits #familietid #familie #familiebillede #familiebilleder #familiefoto #familiefotografering #familiefotograf #lillefamilie #minfamilie #minlillefamilie #voresfamilie #minder #foreviget #stolteforældre #forældre #fotograf #fotografsjælland