Skip to main content

Mine priser​

Nedenfor kan du se mine priser på de mest populære fotosessions og digitale billeder. Hvis du ønsker en pris på et fotoprojekt som jeg ikke har beskrevet, er du velkommen til at kontakte mig. 

  • Familiebilleder​
​950,-

Når du booker en session får du automatisk: 

  • Min Guide til Familiefotograferinger inkl. gode råd til påklædning
  • Fotografering på en lokation udenfor eller i mit studie i Sorø af op til 5 personer. Der er så et 150,- tillæg per person derefter.
  • Privat online galleri max en uge efter fotograferingen med ca. 75-100 billeder at vælge imellem
  • Dine billeder leveret digitalt i høj opløsning uden vandmærke
5 digitale billeder

2200,-

​10 digitale billeder

3800,-

1​5 digitale billeder
4900,-
​20 digitale billeder
5500,-
​Alle billeder i galleriet
6500,-
  • Gravid fotografering
​4500,-

Gravid fotografering er en af mine helt store passioner. Jeg tilbyder photoshoots både indenfor i mit studie, og ude i den smukke natur. Hvis du har lyst, kan du tilmed låne fra en skøn garderobe af over 50 lækre kjoler og eksklusive studie outfits. Book Nu-knappen til højre tager dig til min hjemmeside om gravid fotografering hvor du finder information om mine priser, pakker, bookinger og meget mere.

  • Motherhood Session

​​950,-

Som mor, er det helt sikkert dig der oftest står med kameraet i hånden. Derfor tilbyder jeg de skønneste Motherhood sessions, hvor DU ‘mor’ og dine børn SAMMEN er i fokus. Du kan booke en Motherhood session med børn fra 6mdr og opefter, og du må naturligvis have alle dine børn med. Lån fra min garderobe af skønne outfits til både dig selv og de små. Motherhood sessions kan foregår både inde i mit lækre fotostudie eller ude i naturen.

  • Nyfødt fotografering

​​1900,-
Billeder af din nyfødte baby er utroligt dyrebare. Det er en flygtig tid som bare aldrig kommer tilbage, og du vil med garanti ikke fortryde din investering. Nyfødt billeder i studiet skal tages indenfor de første 12 dage. Det er derfor vigtigt, at du ringer eller skriver lige så snart baby er kommet til verden. Til Nyfødt billeder i jeres eget hjem, kan baby godt være lidt ældre. Derfor er det en perfekt mulighed, hvis I evt. har haft en lidt svær start, været indlagt eller bare ikke har fået booket i tide.
  • Hår & Makeup til dit photoshoot
​1500,-
Hvad enten du skal have taget gravidbilleder, har booket et boudoir fotoshoot eller fotografering til en serie fede erhvervsportrætter, så er en flot make-up og styling af håret værd at overveje. I samarbejde med Danmarks skønneste stylister tilbyder jeg luksus hår og make-up – inklusiv flotte kunstige vipper for ekstra ‘wow’.

Fotoprint

18×24
340,-
20×30
445,-
30×40
525,-
40×50
795,-
50×70
925,-
Fragt med GLS
+50,-