Skip to main content

Inspirationsdag

Er du fotograf – enten som hobby eller professionel – og drømmer du om at kunne tilbyde graviditetsfotografering til dine kunder?
Måske er du allerede i gang, og trænger til både inspiration og  praktisk vejledning omkring hvordan du dine billeder bliver endnu bedre.

Jeg er fotograf med speciale i gravidfotografering og holder Inspirationsdage fra mit studie i Sorø, et par gange om året. Her får du både praktisk erfaring og en masse gode ideer med hjem.

 • Inspirationsdag: Gravid fotorafering

Følg med når jeg forbereder, styler og fotograferer til hele to graviditets-fotoshoots, og få både inspiration og praktisk erfaring med hjem.

Årets sidste inspirationsdag bliver holdt enten i september eller i oktober, og du kan komme på venteliste til en af pladserne med det samme, ved at sende mig en e-mail.

Der er KUN 4 pladser til hver af mine inspirationsdage. Så har jeg nemlig god tid til at komme rundt om alle jeres spørgsmål, og guide hver enkel deltager under fotograferingen.

Dagen starter kl. 9.30 og forløber således:

 • VELKOMMEN
 • Gennemgang af kameraudstyr
 • Gravidkjoler til fotoshoots; hvilke designs fungerer godt til hvad, hvor køber man dem
 • Kjolevalg/outfitting af gravidmodel #1
 • Studiebilleder; basislys, udstyr og poseringer
 • On location fotografering #1 – alle deltagere fotograferer
 • FROKOST
 • Kjolevalg/outfitting af gravidmodel #2
 • On location fotografering #2 – alle deltagere fotograferer
 • Spørgerunde
 • TAK FOR I DAG (ca. kl. 14.30)
 • PRIS: 2500,- inkl. moms

Jeg garanterer at du vil føle dig godt klædt på til at tage endnu bedre gravidbilleder OG give dine gravide kunder en unik og personlig oplevelse bagefter.

___________________________

ANBEFALINGER FRA MINE DELTAGERE

Jeg var til inspirationsdag med Søs, som også tog gravidbilleder af mig og min mave💕. Hun er SÅ dygtig til det hun laver! Og så er hun dygtig til at lære fra sig af sin viden. Hun guidede de smukke gravidmodeller igennem hele dagen samtidig med at hun holdte fokus på os som elever. Dagen var struktureret så fint med samtale, klargøring af modeller og fotoshoots, hvor vi selv kunne afprøve nogle af Søs’ gode metoder. Søs får min største anbefaling som mentor!

– Ida Posselt

_____________

Jeg var til inspirationsdag hos Søs i weekenden, og det var bare en megafed dag. Hun havde skruet et super fedt program sammen for os fotografer. Jeg blev udfordret, og fik samtidig lært sindssygt meget på den dag! Søs har mine varmeste anbefalinger ☺️

– Sofie Boes

_____________

“Jeg har været på Søs’ inspirationsdag om gravide. Det har været det hele værd. Vi var en lille gruppe, så der var masser af muligheder for at stille spørgsmål. Søs er tog sig god tid til at forklare hvilke positioner, der er gode til gravidfotografering samt gode råd omkring kjoler. Det kan klart anbefales 🙌”

– David Bach

2500,-
Smukke @jeanette_dzienis foran et af de smukkeste træer jeg kender. 

Træet er netop sprunget ud og står i en uge eller 2. Så hvis din drøm er lyserød, så er det NU du skal fotograferes netop her.
Mine Motherhood sessions er noget af det mest magiske og meningsfyldte. Jeg elsker det! Og jeg ved, at det er nogle af de meste dyrebare minder, du kan give dig selv. Bare se her – de fineste små øjeblikke fanget for altid.
 
Jeg ved at flere af jer synes det er mange penge… og vælger ’rigtige’ billeder af jer selv med jeres børn fra i budgettet. Jeg ved også at I aldrig kommer til at fortryde netop den her investering. Og fordi det er så vigtigt, tilbyder jeg at man kan dele betalingen op over hele 4 måneder.
 
Så gør det; giv dig selv og dine børn den gave.

Begge outfits her er tilmed nogle du kan låne kvit og frit til din fotografering ❤️

#børnefotograf #børnefotografering #børn #voresguld #børnefoto #børnebilleder #barndom #ønskebarn #kærlighedsbarn #familyposes #familyportraits #familietid #familie #familiebillede #familiebilleder #familiefoto #familiefotografering #familiefotograf #lillefamilie #minfamilie #minlillefamilie #voresfamilie #minder #foreviget #stolteforældre #forældre #fotograf #fotografsjælland