Professionel fotograf i Sorø

Jeg er professionel fotograf, og er så heldig at kunne kalde Sorø ‘hjem’. Selvom jeg dækker hele Sjælland, er det specielt her jeg nyder at tage billeder af familier, børn, babyer og smukke gravide kvinder. Samtidig kalder jeg mig selv for heste- og hundefotograf fordi jeg har en meget bred erfaring med netop disse smukke dyr, og elsker at fange det specielle bånd, der er imellem dem og deres ejere.

Klik her for at se mine priser

Efter fotograferingen modtager du et link hvor du og din familie kan vælge jeres yndlingsbilleder fra et online galleri.

De digitale billeder bliver sendt til jer digitalt efter betaling – klar til at fremkalde og dele online helt som I har lyst. Alle jeres billeder bliver professionelt efterbehandlet, redigeret og optimeret.

Tag en tur forbi mit fotogalleri og se eksempler på mit arbejde, eller send mig en besked for at booke en dag og tid der passer jer.

Portrætfoto i Sorø

Jeg har altid elsket at tage billeder, og som professionel fotograf nyder jeg at give familier, voksne og børn, gravide, samt ejere af heste og hunde en rigtig god oplevelse.

Mine billeder bliver nåde taget i naturenog inde i mit studie på Storgade 30 D.

Lyset udenfor er skønt, og aldrig det samme. Jeg elsker den mangfoldighed der er i naturen hele året rundt.

I højsæsonen bruger jeg utroligt meget af min tid omkring søerne i Sorø, så som i Parnas Naturpark. Der er rig mulighed for at tage kreative portræt billeder af voksne og børn, samt plads til sjov og leg indimellem. Når vintered rigtig bider sig fast, er det dog dejligt at trække indenfor med de mindste kunder, og tage hyggelige familiebilleder i ro og mag.

Børnebilleder fra Sorø

Som mor til en gæv gut på 4 år har jeg en forkærlighed for at fotografere børn. Jeg elsker deres energi, spilopper, og glæde ved at være udenfor med deres forældre. Og jeg har ikke andet end forståelse for de små poder som har brug for lidt mere tid end andre, inden deres lys skinner igennem.

Tiden går, og selvom mange mødre er super gode til at tage billeder af deres børn, findes der ofte ikke mange billeder hvor de er med. Det gælder også for mig, og derfor beder jeg selv en ven som er professionel fotograf til at tage billeder af min soen og jeg mindst en gang om året. Det er nogle af de minder jeg sætter allermest pris på.

Se flere af mine børnebilleder i mit galleri her.

Professionelle billeder – hvad er forskellen?

Der er utroligt mange elementer der gør forskellen på de billeder de fleste går og tager i hverdagen, og det endelige produkt som du kan bestille og købe fra en professionel. For det første har en professionel fotograf investeret I et sæt udstyr der har en langt større kapacitet end de fleste standard kameraer. De har taget kurser og undervisning i hvordan man tager billeder udover det sædvanlige. Og så har en professionel selvfølgelig en meget bred og lang erfaring i at tage en række forskellige portrætter, billeder af børn, familier, søskende, til bryllup og konfirmation, for blot at nævne et par stykker.

Det er den profesionelle fotografs erfaring der er afgørende, når du og dine kære står foran kameraet til jeres egen fotoshoot. Hvad er den rigtige komposition? Baggrund, lys og så det der ekstra som man ikke helt kan definere, men som gør hele forskellen. Nå ja, og så er de bedste fotografer rigtig dygtige til at arbejde sammen med deres ’modeller’ så det bliver en rigtig god oplevelse for hele familien.

Hestefotograf i Sorø

Jeg tager utroligt mange billeder af heste; på marken, poserede, low key med sort baggrund, sammen med deres ejer og ride billeder til privat og salgs brug. Jeg er selv hestepige og brugte mine teenageår år i stalden med min dejlige Haflinger pony. Så du kan være helt tryg ved at jeg har erfaring med heste, og omgås dem med respekt og meget stor kærlighed.

Klik her for at se nogle af mine hestebilleder.

Hvor hurtigt modtager jeg mine billeder?

Mine kunder er ofte imponerede over hvor hurtigt de modtager de færdige billeder, efter de har valgt dem. Selv prøver jeg at lave dem færdige indenfor et par dage – max en uge. Hvis du skal bruge professionelle billeder til et bestemt formål og en bestemt dag – for eksempel som gave til en ven eller et familiemedlem – så sig endelig til. Jeg skal nok sørge for at de er klar, hvis blot du kan tage en hurtig beslutning om hvilke billeder fra din portefølje du gerne vil have.

Sorø Brullupsfotograf

Bryllupper er aldrig ens, og derfor strikker jeg mine priser og pakker på bryllupsfotografi sammen så de matcher jeres ønsker og forventninger. Det kan jo sagtens være en kort, privat fotoshoot med brudeparret før eller efter vielsen, eller jeg kan dække hele dagen. Ring eller skriv til mig – så tager vi en snak om jeres budget, og jeg kan foreslå en service som i bliver glade for.

Mine yndlings emner som fotograf