Fotografering & fremkaldelser

På denne side kan du læse om mine priser på fotograferinger, styling og fremkaldelser.

Som udgangspunkt køber du alle dine billeder digitalt så du selv kan fremkalde og dele lige så mange som du har lyst til. Der er selvfølgelig ikke vandmærke på.

Priserne på fremkaldelser kommer oveni jeres digitale billeder. Hvis I ønsker at bestille jeres prints igennem mig, kan I  se priserne på de mest populære størrelser nederst på siden.

Gravidbilleder Fotograf Søs Savage-19

Portræt Fotografering

Book et fotoshoot til portrætbilleder, børnefotografering, familiebilleder, hundefotos og mere, med god tid til at fange det helt rigtige stemning. Kig dine billeder igennem via et privat, online galleri hjemmefra, og vælg dine favoritbilleder i ro og mag.

Inkluderet i dit fotoshoot er:

– 3 flotte digitale billeder

– 1 stk. 15 x 18 print

– 1 stk. 20 x 30 print

Køb af digitale billeder udover pakken: 350,- stk.
Se priser på flere prints nederst på siden

*800kr tillæg for weekender og helligdage.

*Ved kompliceret retouchering, efter aftale, kan der være et redigeringstillæg.

1500,-

Gravid foto graviditetsbilleder-6

GRAVID FOTOGRAFERING

Gravid fotografering er en af mine helt store passioner. Jeg tilbyder fotoshoots både indenfor i mit studie, og ude i den smukke natur. Hvis du har lyst, kan du tilmed låne fra en skøn garderobe af over 30 kjoler.

Book Nu knappen til højre tager dig til min hjemmeside om gravid fotografering. Mine pakker starter fra 2450,- og inkluderet i den pris er:

– Fotoshoot i studie eller udendørs

– Fotografering i op til 3 forskellige outfits

– Gratis lån af mine kjoler

– 3 flotte digitale billeder i høj opløsning

–  1 stk. 20 x 30 print

2450,-

Familiefotograf Sjælland

FAMILIEBILLEDER

At få taget en serie dejlige billeder af hele familien er en af de bedste investeringer man kan lave – specielt for den som ellers oftest står med kameraet. Nogle dage efter jeres fotoshoot, modtager I et link til jeres galleri, hvorfra I kan vælge jeres favoritter.

Inkluderet i dit fotoshoot er:

– 3 flotte digitale billeder

– 1 stk. 15 x 18 print

– 1 stk. 20 x 30 print

Køb af digitale billeder udover pakken: 350,- stk.
Se priser på flere prints nederst på siden

1500,-

Savage Foto couture billeder-1

COUTURE PORTRÆTTER

Mine couture fotoshoots er en helt unik oplevelse for piger i alle aldre. Forkæl din datter, et søskende par, eller en teenager du holder af, og giv hende et fotoshoot med styling, fantastiske kjoler og de smukkeste lokationer.

Der følger 3 smukke billeder med i prisen for jeres fotoshoot. Flere kan tilkøbes for 350kr stk.

Professionel styling af hår og make-up (som passer til pigens alder) kan tilkøbes for 1100,-

1800,-

Konfirmations fotografering

KONFIRMATIONS FOTOGRAFERING

Jeg tilbyder fotografering til konfirmationer, med fokus på konfirmanden og evt. den nærmeste familie og venner.

Her møder jeg op ved kirken, og tager billeder når konfirmanden kommer ud og de fremmødte gæster siger tillykke. Herefter tager vi hen til en smuk lokation, og tager en serie smukke og personlige billeder hvor netop JERES konfirmand er i centrum.

  • Fotografering ved kirken og ‘on location’
  • Ca. 30 flotte digitale billeder i høj opløsning til fri brug
  • Kørsel over 30km fra Sorø: 4,- pr kørt km. 

2900,-

BABY & NYFØDT

Billeder af din nyfødte baby, og igennem deres første år er utroligt dyrebare. Nyfødt billeder skal tages indenfor de første 14 dage – det er altså ikke muligt at booke derefter. Til nyfødt fotoshoots sætter jeg rigtig god tid af i studiet, så vi både kan nå at fotografere, skifte ble, amme, hygge og sludre. Inden du booker mig, anbefaler jeg at du tager et smut forbi mit galleri og kigger på den type billeder jeg typisk tager af nyfødte. Der er nemlig mange forskellige stile – nogle med mere komplicerede rekvisitter end andre.

Inkluderet i dit fotoshoot er:

– 3 flotte digitale billeder

– 1 stk. 15 x 18 print

– 1 stk. 20 x 30 print

Køb af digitale billeder udover pakken: 350,- stk.
Se priser på flere prints nederst på siden

2500,-

Gravid fotografering med styling

HÅR OG MAKE-UP TIL DIT FOTOSHOOT

Hvadenten du skal have taget gravidbilleder, har booket et couture fotoshoot eller fotografering til en serie fede og personlige portrætter, så er en flot make-up og styling af håret værd at overveje.

I samarbejde med en af danmarks lækreste stylister, certificeret stylecoach Maria Schøn, tilbyder jeg luksus hår og make-up – inklusiv flotte kunstige vipper for ekstra ‘wow’. Stylingen foregår i mit hyggelige studie, lige inden dit fotoshoot.

1300,-

Brudepar ved Sorø Sø

BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Skal I giftes og vil I gerne have en serie smukke, kreative, personlige og kærlige billeder fra dagen? Er det vigtigt at jeres fotograf er sød og ligetil, nem at omgås for jer og gæsterne, og så selvfølgelig 100% engageret?

Mit mål er at fange netop jeres oplevelse; følelserne og stemningen omkring vielsen og begejstringen bagefter. Det kan jeg tilbyde for et budget, som passer rigtig mange.

På denne side kan du læse alt om mine priser og pakker netop på bryllupsfotografering: Bryllupsfotograf

Fra 4900,-

HESTEFOTOGRAFERING

På op til en times hestefotografering tager vi:

  • Portrætbilleder af hest med og uden ejer
  • Low Key / billeder på sort baggrund (kræver ridehus)
  • Billeder hvor hesten løber frit, hvis det er muligt

3 flotte, digitale billeder er inkluderet i pakken. Flere digitale billeder i høj opløsning og flotte prints kan derefter tilkøbes for 350kr stk.

25km kørsel fra 4180 Sorø inkluderet. Tillæg på 3kr per kørt km derefter.

1800,-

BILLED-FREMKALDELSE: EKSKLUSIVE FOTOPRINTS

Som udgangspunkt er det digitale billeder som jeg sælger. Men de skal jo også op at hænge så familien kan glæde sig over dem hver dag.

Hvis du gerne vil have dine billeder fremkaldt, hjælper jeg gerne med det. De bliver printet i en super lækker kvalitet, og kan enten hentes fra mit studie eller sendes med posten.

A5 print
(14,8×21)
A4 print
(21×29,7)
A3 print
(29,7×42)
A2 print
(42×59,4)
175,00 255,00 325,00 595,00

Prisen ovenfor er udover prisen på de digitale billeder.

Kort efter jeres fotoshoot, modtager I et link til et online galleri, hvor I kan kigge billederne igennem og vælgere jeres favoritter i ro og mag. I kan så bestille lige netop de billeder I gerne vil have. De bliver færdigredigeret og sendt til jer på email efter betaling.

Jeres digitale billeder bliver altid fint redigeret efter min egen personlige stil, som jeg nu synes er passende for det enkelte billede. Urenheder i huden, genskær i brilleglas og lignende (ar hvis det ønskes) bliver retoucheret pænt og naturligt som standard. Hvis I har specielle ønsker til hvordan jeres billeder skal redigeres, hører jeg dem gerne. Der kan være et ekstra gebyr for kompliceret airbrushing og retouchering så som at bytte om på personer i billeder, fjerne objekter, skifte farve på tøj osv. I vil blive bedt om at godkende et eventuelt ekstra tillæg inden jeg går i gang.

Jeg tager betaling via MobilePay (56513) eller kontooverførsel. Jeres billeder bliver redigeret færdige og sendt på email efter modtaget betaling.

Alle billeder leveres via email eller et download link (wetransfer), efter fuld betaling. Linket er gyldigt i 7 dage, hvorefter det forfalder. Hvis billederne ønskes leveret på en USB nøgle kan det bestilles for 150kr. inkl porto.

Dine billeder leveres i Adobe RGB, 300 ppi i en digital størrelse af der typisk ligger mellem 5-10MB per billede afhængig af motiv og redigering.

Jeg leverer ikke RAW eller uredigerede filer med mindre det specifikt er aftalt inden dit fotoshoot.

Når du booker mig, accepterer du samtidig mine betingelser, som du kan læse her.