Fotografering & Billedprints

På denne side kan du læse om mine priser på fotografering, digitale billeder og flotte billedprints.

Priserne på prints kommer altid oveni prisen på jeres digitale billeder.

Det er desuden muligt at købe gavekort, på præcis det beløb du ønsker.

Familiefotografering søs savage Anna Seneca og Oliver Erngart-18

FAMILIEBILLEDER

At få taget en serie dejlige billeder af børnene eller hele familien er en af de bedste investeringer man kan lave – specielt for dem som ellers oftest står med kameraet.

Jeres fotografering koster 950,- som dækker:

  • Min Guide til Familiefotograferinger inkl. gode råd til påklædning
  • Fotografering på en lokation udenfor eller i mit studie i Sorø af op til 5 personer. 150,- tillæg per person derefter.
  • Privat online galleri ca. en uge efter fotograferingen med ca. 75-100 billeder at vælge imellem

Derefter bestiller I jeres favoritter som I får digitalt. De koster:

  • 5 digitale billeder: 2200,-
  • 10 digitale billeder: 3800,-
  • 15 digitale billeder: 4900,-
  • 20 digitale billeder: 5500,-
  • Alle billeder i galleriet: 6500,-

950,-

Gravidbilleder Køge af Søs Savage fotograf-12

GRAVID FOTOGRAFERING

Gravid fotografering er en af mine helt store passioner. Jeg tilbyder fotoshoots både indenfor i mit studie, og ude i den smukke natur. Hvis du har lyst, kan du tilmed låne fra en skøn garderobe af over 50 lækre kjoler og eksklusive studie outfits.

Book Nu knappen til højre tager dig til min hjemmeside om gravid fotografering hvor du finder information om mine priser, pakker, bookinger og meget mere.

4500,-

Mor og datter billeder af søs savage-5

Motherhood session

Som mor, er det helt sikkert dig der oftest står med kameraet i hånden. Derfor tilbyder jeg de skønneste Motherhood sessions, hvor DU ‘mor’ og dine børn SAMMEN er i fokus.

Du kan booke en Motherhood session med børn fra 6mdr og opefter, og du må naturligvis have alle dine børn med.

Lån fra min garderobe af skønne outfits til både dig selv og de små.

Motherhood sessions kan foregår både inde i mit lækre fotostudie eller ude i naturen.

Nyfødt fotografering søs savage - tvillinger-3

NYFØDT FOTOGRAFERING

Billeder af din nyfødte baby er utroligt dyrebare. Det er en flygtig tid som bare aldrig kommer tilbage, og du vil med garanti ikke fortryde din investering.

Nyfødt billeder i studiet skal tages indenfor de første 12 dage. Det er derfor vigtigt, at du ringer eller skriver lige så snart baby er kommet til verden.

Til Nyfødt billeder i jeres eget hjem, kan baby godt være lidt ældre. Derfor er det en perfekt mulighed, hvis I evt. har haft en lidt svær start, været indlagt eller bare ikke har fået booket i tide.

Du kan læse mere om mine nyfødt fotoshoots, se eksempler på mine billeder samt tage kontakt til mig omkring booking af dit fotoshoot via ‘Book Nu’ knappen.

1900,-

HÅR OG MAKE-UP TIL DIT FOTOSHOOT

Hvad enten du skal have taget gravidbilleder, har booket et boudoir fotoshoot eller fotografering til en serie fede erhvervsportrætter, så er en flot make-up og styling af håret værd at overveje.

I samarbejde med Danmarks skønneste stylister tilbyder jeg luksus hår og make-up – inklusiv flotte kunstige vipper for ekstra ‘wow’.

1500,-

EKSKLUSIVE FOTOPRINTS

Som udgangspunkt er det digitale billeder som jeg sælger. Hvis du gerne vil have dine billeder printet i en lækker kvalitet, tilbyder jeg også det. De kan afhentes fra mit studie eller sendes med posten.

**Fragt: 50kr med GLS

Størrelse
18x24
20x30
30x40
40x50
50x70
340,- 445,- 525,- 795,- 925,-

Prisen ovenfor er udover prisen på de digitale billeder.

Kort efter jeres fotoshoot, modtager I et link til et online galleri, hvor I kan kigge billederne igennem og vælgere jeres favoritter i ro og mag. I kan så bestille lige netop de billeder I gerne vil have. De bliver færdigredigeret og sendt til jer på email efter betaling.

Jeres digitale billeder bliver altid fint redigeret efter min egen personlige stil, som jeg nu synes er passende for det enkelte billede. Urenheder i huden, genskær i brilleglas og lignende (ar hvis det ønskes) bliver retoucheret pænt og naturligt som standard. Hvis I har specielle ønsker til hvordan jeres billeder skal redigeres, hører jeg dem gerne. Der kan være et ekstra gebyr for kompliceret airbrushing og retouchering så som at bytte om på personer i billeder, fjerne objekter, skifte farve på tøj osv. I vil blive bedt om at godkende et eventuelt ekstra tillæg inden jeg går i gang.

Jeg tager betaling via MobilePay (56513) eller kontooverførsel. Jeres billeder bliver redigeret færdige og sendt på email efter modtaget betaling.

Alle billeder leveres via email eller et download link (wetransfer), efter fuld betaling. Linket er gyldigt i 7 dage, hvorefter det forfalder. Hvis billederne ønskes leveret på en USB nøgle kan det bestilles for 150kr. inkl porto.

Dine billeder leveres i Adobe RGB, 300 ppi i en digital størrelse af der typisk ligger mellem 10-15MB per billede afhængig af motiv og redigering.

Jeg leverer ikke RAW eller uredigerede filer med mindre det specifikt er aftalt inden dit fotoshoot.

Når du booker mig, accepterer du samtidig mine betingelser, som du kan læse her.