Fotografering & fremkaldelser

På denne side kan du læse om mine priser på fotograferinger, styling og fremkaldelser.

Som udgangspunkt køber du dine billeder ‘digitalt’ så du selv kan fremkalde og dele lige så mange som du har lyst til. Der er selvfølgelig ikke vandmærke på.

Priserne på fremkaldelser kommer oveni jeres digitale billeder, hvis I ønsker at bestill dem igennem mig. I kan se priserne på de mest populære størrelser nederst på siden.

Gravidbilleder Fotograf Søs Savage-19

Portræt Fotografering

Jeg tilbyder en halv times gratis portræt fotografering i mit studie og i naturen ved Sorø på hverdage. Det gælder børn, familier og hunde. Du betaler kun for de digitale billeder du ønsker at købe bagefter. Det mindste antal billeder du kan købe er 3, som en min Lille Pakke. Længere nede på siden kan du også se mine priser på flotte fremkaldelser.

Lille pakke med 3 digitale billeder: 1200,-

Køb af digitale billeder udover den lille pakke: 350,- stk.

Ved køb af 11+ digitale billeder: 325,- stk.

*Alle priser til private er inkl. moms

*Gratis fotoshoot gælder ikke fotografering af gravide, nyfødte, heste, bryllupper og andre store fester.

*1000kr tillæg for weekender og helligdage.

*500kr tillæg for aftentider efter kl. 17.00.

*Ved kompliceret retouchering, efter aftale, kan der være et redigeringstillæg.

Med mindre andet er aftalt, afhentes fremkaldte billeder i studiet i Sorø.

Gratis*

Graviditets fotoggrafering-1

GRAVID FOTOGRAFERING

Gravid fotografering er en af mine helt store passioner. Jeg tilbyder fotoshoots både indenfor i mit studie, og ude i den smukke natur. Hvis du har lyst, kan du tilmed låne fra en skøn garderobe af over 30 kjoler.

Mine pakker starter fra 2000,- og inkluderet i den pris er:

– Fotoshoot i studie eller udendørs

– Fotografering i 2 forskellige outfits

– Gratis lån af mine kjoler

– 3 flotte digitale billeder i høj opløsning

1000kr tillæg ved weekend fotoshoots.

2000,-

Familiefotograf Sjælland

FAMILIEBILLEDER

At få taget en serie dejlige billeder af hele familien er en af de bedste investeringer man kan lave – specielt for den som ellers oftest står med kameraet. Det er gratis at booke et fotoshoot med hele familien på hverdage – prisen er den samme om i er 4 eller 14 personer. For fotografering i weekender og på helligdage, er der et tillæg på 500kr.

I modtager bagefter et link hvor I kan kigger alle jeres billeder igennem hjemmefra, og vælge dem I gerne vil købe. Dem modtager I digitalt. Nederst på siden her, kan du også se mine priser på flotte fremkaldelser – med og uden ramme.

Gratis fotoshoot

BABY & NYFØDT

Billeder af din nyfødte baby, og igennem deres første år er utroligt dyrebare. Nyfødt billeder skal tages indenfor de første 14 dage – det er altså ikke muligt at booke derefter. Til nyfødt fotoshoots sætter jeg rigtig god tid af i studiet, så vi både kan nå at fotografere, skifte ble, amme, hygge og sludre. Inden du booker mig, anbefaler jeg at du tager et smut forbi mit galleri og kigger på den type billeder jeg typisk tager af nyfødte. Der er nemlig mange forskellige stile – nogle med mere komplicerede rekvisitter end andre.

Med i prisen for et nyfødt fotoshoot er jeres 3 yndlingsbilleder; leveret digitalt, lækkert redigeret og i høj opløsning. Derudover kan flere digitale billeder tilkøbes for 350kr stk.

2100,-

Gravid fotografering med styling

HÅR OG MAKE-UP TIL DIT FOTOSHOOT

Hvadenten du skal have taget gravidbilleder, har booket et couture fotoshoot eller fotografering til en serie fede og personlige portrætter, så er en flot make-up og styling af håret værd at overveje.

I samarbejde med en af danmarks lækreste stylister, certificeret stylecoach Maria Schøn, tilbyder jeg luksus hår og make-up – inklusiv flotte kunstige vipper for ekstra ‘wow’. Stylingen foregår i mit hyggelige studie, lige inden dit fotoshoot.

1100,-

Brudepar ved Sorø Sø

BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Skal I giftes og vil I gerne have en serie smukke, kreative, personlige og kærlige billeder fra dagen? Er det vigtigt at jeres fotograf er sød og ligetil, nem at omgås for jer og gæsterne, og så selvfølgelig 100% engageret?

Mit mål er at fange netop jeres oplevelse; følelserne og stemningen omkring vielsen og begejstringen bagefter. Det kan jeg tilbyde for et budget, som passer rigtig mange.

På denne side kan du læse alt om mine priser og pakker netop på bryllupsfotografering: Bryllupsfotograf

Fra 4200,-

HESTEFOTOGRAFERING

På op til en times hestefotografering tager vi:

  • Portrætbilleder af hest med og uden ejer
  • Low Key / billeder på sort baggrund (kræver ridehus)
  • Billeder hvor hesten løber frit, hvis det er muligt

3 flotte, digitale billeder er inkluderet i pakken. Flere digitale billeder i høj opløsning og flotte prints kan derefter tilkøbes for 350kr stk.

25km kørsel fra 4180 Sorø inkluderet. Tillæg på 3kr per kørt km derefter.

1800,-

BILLED-FREMKALDELSE: EKSKLUSIVE FOTOPRINTS

Som udgangspunkt er det digitale billeder som jeg sælger. Men de skal jo også op at hænge så familien kan glæde sig over dem hver dag.

Hvis du gerne vil have dine billeder fremkaldt og eventuelt indrammet igennem mig, hjælper jeg gerne med det. De bliver printet i en super lækker kvalitet, og kan enten hentes fra mit studie eller sendes med posten.

A5 print
(14,8×21)
A4 print
(21×29,7)
A3 print
(29,7×42)
A2 print
(42×59,4)
Hahnemühle Photo Pearl 310 G 175,00 255,00 325,00 595,00
Inkl. passepartout og ramme 425,00
21 x 30

Egetræ eller Sort
475,00
30 x 40

Egetræ eller Sort
525,00
40 x 50

Sort
775,00
50 x 70

Egetræ eller Sort

Prisen ovenfor er udover prisen på de digitale billeder.

Kort efter jeres fotoshoot, modtager I et link til et online galleri, hvor I kan kigge billederne igennem og vælgere jeres favoritter i ro og mag. I kan så bestille lige netop de billeder I gerne vil have. De bliver færdigredigeret og sendt til jer på email efter betaling.

Jeres digitale billeder bliver altid fint redigeret efter min egen personlige stil, som jeg nu synes er passende for det enkelte billede. Urenheder i huden, genskær i brilleglas og lignende (ar hvis det ønskes) bliver retoucheret pænt og naturligt som standard. Hvis I har specielle ønsker til hvordan jeres billeder skal redigeres, hører jeg dem gerne. Der kan være et ekstra gebyr for kompliceret airbrushing og retouchering så som at bytte om på personer i billeder, fjerne objekter, skifte farve på tøj osv. I vil blive bedt om at godkende et eventuelt ekstra tillæg inden jeg går i gang.

Jeg tager betaling via MobilePay (56513) eller kontooverførsel. Jeres billeder bliver redigeret færdige og sendt på email efter modtaget betaling.

Alle billeder leveres via email eller et download link (wetransfer), efter fuld betaling. Linket er gyldigt i 7 dage, hvorefter det forfalder. Hvis billederne ønskes leveret på en USB nøgle kan det bestilles for 150kr. inkl porto.

Dine billeder leveres i Adobe RGB, 300 ppi i en digital størrelse af der typisk ligger mellem 5-10MB per billede afhængig af motiv og redigering.

Jeg leverer ikke RAW eller uredigerede filer med mindre det specifikt er aftalt inden dit fotoshoot.

Når du booker mig, accepterer du samtidig mine betingelser, som du kan læse her.