Fotografering & Billedprints

På denne side kan du læse om mine priser på fotografering, digitale billeder og flotte billedprints, samt eksklusiv styling.

Priserne på flotte prints kommer altid oveni prisen på jeres digitale billeder.

Det er desuden muligt at købe gavekort, på lige præcis det beløb du ønsker.

Børnefotograf Søs Savage Sorø Akademihave

FAMILIEBILLEDER

At få taget en serie dejlige billeder af hele familien er en af de bedste investeringer man kan lave – specielt for den som ellers oftest står med kameraet.

Inkluderet i dit fotoshoot af op til 5 personer er:

 • 3 flotte digitale billeder
 • Køb af ekstra digitale billeder: 450,- stk.
 • Tillæg per ekstra person: 150kr

Se mine priser på flere prints og størrelser nederst på siden.

*Billeder til print vælges fra dine færdige digitale billeder.

1850,-

Creme kjole til gravid foto Savage foto

GRAVID FOTOGRAFERING

Gravid fotografering er en af mine helt store passioner. Jeg tilbyder fotoshoots både indenfor i mit studie, og ude i den smukke natur. Hvis du har lyst, kan du tilmed låne fra en skøn garderobe af over 50 lækre kjoler og eksklusive studie outfits.

Book Nu knappen til højre tager dig til min hjemmeside om gravid fotografering hvor du finder information om mine priser, pakker, bookinger og meget mere.

3500,-

Newborn fotografering nyfødtbilleder i studie-2

NYFØDT FOTOGRAFERING

Billeder af din nyfødte baby er utroligt dyrebare. Det er en flygtig tid som bare aldrig kommer tilbage, og du vil med garanti ikke fortryde din investering.

Nyfødt billeder i studiet skal tages indenfor de første 12 dage. Det er derfor vigtigt, at du ringer eller skriver lige så snart baby er kommet til verden.

Til Nyfødt billeder i jeres eget hjem, kan baby godt være lidt ældre. Derfor er det en perfekt mulighed, hvis I evt. har haft en lidt svær start, været indlagt eller bare ikke har fået booket i tide.

Til nyfødt fotoshoots sætter jeg god tid af til fotografering, bleskift, amning og masser af hygge. Det skal nemlig være en dejlig oplevelse for jer alle sammen.

Inden du booker mig, anbefaler jeg, at du tager et smut forbi mit galleri, og kigger på den type billeder jeg typisk tager af nyfødte. Der er nemlig mange forskellige stile.

Pakke 1: Nyfødt i Studiet

 • Op til 4 timer i studiet med mor og far
 • 10 dejlige digitale billeder i både farve og sort hvid
 • Et smukt A3 print eller 2 flotte A4 prints

Pakke 2: Lifestyle fotografering i hjemmet

 • 2 timers fotografering hjemme hos jer selv
 • Hele familien må være med
 • 10 dejlige digitale billeder i både farve og sort hvid
 • Et smukt A3 print eller 2 flotte A4 prints

6500,-

Portrætfoto søs savage-4

Branding Portrætter

Mangler du nogle lækre og personlige billeder til at portrættere din virksomhed? Måske er du ved at starte op som selvstændig?

Sammen skaber vi nogle lækre billeder der viser hvem du er!

Inkluderet i dit fotoshoot er:

 • 5 flotte digitale billeder til fri brug
 • Køb af ekstra digitale billeder: 450,- stk.

*Ved kompliceret retouchering (ombytninger af personer, ændring af tøjfarve, fjerne større objekter i biledet mm), efter aftale, kan der være et redigeringstillæg.

2750,-

Boudoir fotografering i studie elegante portrætter søs savage-1

BOUDOIR FOTOSHOOT

Book et fotoshoot som KUN handler om dig; din feminitet, sensualitet, personlighed og mere.

Jeg garanterer en rar og afslappet stemning, hvor jeg nok skal guide dig hele vejen igennem.

Inkluderet i dit fotoshoot er:

 • 3 flotte digitale billeder til fri brug
 • Køb af ekstra digitale billeder: 450,- stk.

Se mine priser på prints nederst på siden.

*Billeder til print vælges altid fra dine færdige digitale billeder.

2850,-

HÅR OG MAKE-UP TIL DIT FOTOSHOOT

Hvad enten du skal have taget gravidbilleder, har booket et boudoir fotoshoot eller fotografering til en serie fede erhvervsportrætter, så er en flot make-up og styling af håret værd at overveje.

I samarbejde med en Danmarks skønneste stylister tilbyder jeg luksus hår og make-up – inklusiv flotte kunstige vipper for ekstra ‘wow’. Stylingen foregår i mit hyggelige studie, lige inden dit fotoshoot.

1500,-

EKSKLUSIVE FOTOPRINTS

Som udgangspunkt er det digitale billeder som jeg sælger. Hvis du gerne vil have dine billeder printet i en lækker kvalitet, tilbyder jeg også det. De kan afhentes fra mit studie eller sendes med posten.

**Fragt: 40kr med DAO

Størrelse
18x24
20x30
30x40
40x50
50x70
U. ramme 340,- 445,- 525,- 795,- 925,-
M. ramme 625,- 795,- 925,- 1295,- 1595,-

Prisen ovenfor er udover prisen på de digitale billeder.

Kort efter jeres fotoshoot, modtager I et link til et online galleri, hvor I kan kigge billederne igennem og vælgere jeres favoritter i ro og mag. I kan så bestille lige netop de billeder I gerne vil have. De bliver færdigredigeret og sendt til jer på email efter betaling.

Jeres digitale billeder bliver altid fint redigeret efter min egen personlige stil, som jeg nu synes er passende for det enkelte billede. Urenheder i huden, genskær i brilleglas og lignende (ar hvis det ønskes) bliver retoucheret pænt og naturligt som standard. Hvis I har specielle ønsker til hvordan jeres billeder skal redigeres, hører jeg dem gerne. Der kan være et ekstra gebyr for kompliceret airbrushing og retouchering så som at bytte om på personer i billeder, fjerne objekter, skifte farve på tøj osv. I vil blive bedt om at godkende et eventuelt ekstra tillæg inden jeg går i gang.

Jeg tager betaling via MobilePay (56513) eller kontooverførsel. Jeres billeder bliver redigeret færdige og sendt på email efter modtaget betaling.

Alle billeder leveres via email eller et download link (wetransfer), efter fuld betaling. Linket er gyldigt i 7 dage, hvorefter det forfalder. Hvis billederne ønskes leveret på en USB nøgle kan det bestilles for 150kr. inkl porto.

Dine billeder leveres i Adobe RGB, 300 ppi i en digital størrelse af der typisk ligger mellem 5-10MB per billede afhængig af motiv og redigering.

Jeg leverer ikke RAW eller uredigerede filer med mindre det specifikt er aftalt inden dit fotoshoot.

Når du booker mig, accepterer du samtidig mine betingelser, som du kan læse her.