Fotografering & fremkaldelser

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken fotograf du gerne vi bruge til dine portrætter, gravidbilleder eller familiebilleder, så husk at jeg tilbyder gratis fotografering*. Du betaler altså kun for de digitale billeder du ønsker at købe bagefter. Dem har du 7 dage til at udvælge i ro og mag hjemmefra, igennem et privat, online galleri.

De fleste af mine kunder køber deres billeder ‘digitalt’ så de selv kan fremkalde og dele lige så mange som de har lyst til. Men I kan også få jeres billeder smukt fremkaldt og rammet ind igennem mig. Se priserne på fremkaldelser nederst på siden.

Gravidbilleder Fotograf Søs Savage-19

Portræt Fotografering

Det er lige nu gratis at blive fotograferet i mit studie og i naturen ved Sorø på hverdage. Gravide, børn, familier, hunde osv. – prisen er den samme. Du betaler kun for de digitale billeder du ønsker at købe bagefter. Længere nede på siden kan du også se mine priser på flotte fremkaldelser.

Ved køb af 1 billede: 500,- stk.

Ved køb af 2-10 billeder: 350,- stk.

Ved køb af 11+ billeder: 325,- stk.

*Alle priser til private er inkl. moms

*Gratis fotoshoot gælder ikke fotografering af heste, bryllupper og andre store fester.

*500kr tillæg for weekender og helligdage.

*250kr tillæg for aftentider efter kl. 17.00.

*Ved kompliceret retouchering, efter aftale, kan der være et redigeringstillæg.

Med mindre andet er aftalt, afhentes fremkaldte billeder i studiet i Sorø.

Gratis*

Familiefotograf Sjælland

FAMILIEBILLEDER

At få taget en serie dejlige billeder af hele familien er en af de bedste investeringer man kan lave – specielt for den som ellers oftest står med kameraet. Det er gratis at booke et fotoshoot med hele familien på hverdage – prisen er den samme om i er 4 eller 14 personer. For fotografering i weekender og på helligdage, er der et tillæg på 500kr.

I modtager bagefter et link hvor I kan kigger alle jeres billeder igennem hjemmefra, og vælge dem I gerne vil købe. Dem modtager I digitalrt. Nederst på siden her, kan du også se mine priser på flotte fremkaldelser – med og uden ramme.

Fra 0,-

Nyfødt fotografering

BABY & NYFØDT

Billeder af din nyfødte baby, og igennem deres første år er utroligt dyrebare. Nyfødt billeder skal helst tages indenfor de første 14 dage. Her sætter jeg 3 timer af i studiet, så der er rigtig god tid til både at fotografere, skifte ble, amme, nusse og sludre. Med i prisen for et nyfødt fotoshoot er jeres yndlingsbillede; leveret digitalt, lækkert redigeret og i høj opløsning. Derudover kan flere digitale billeder tilkøbes for mine standard priser som ses øverst på siden, og prints som ses nederst på siden.

Kvartalsfoto

Fotografering hver 3. måned inkl. 4 flotte digitale billeder: 1250kr per gang

950,-

Styling til fotoshoot

HÅR OG MAKE-UP TIL DIT FOTOSHOOT

Hvadenten du skal have taget gravidbilleder, har booket et couture fotoshoot eller fotografering til en serie fede og personlige portrætter, så er en flot make-up og styling af håret altid værd at overveje.

Til teenage portrætter i couture eller andet lækkert tøj foreslår jeg en times make-up og let styling af håret i studiet af min søde stylist.

I samarbejde med en af danmarks lækreste stylister, certificeret stylecoach Maria Schøn, tilbyder jeg også luksus hår og make-up. Til fantastiske portrætter af gravide og voksne, er hun helt sikkert investeringen værd.

Fra 450,-

Brudepar ved Sorø Sø

BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Skal I giftes og vil I gerne have en serie smukke, kreative, personlige og kærlige billeder fra dagen? Er det vigtigt at jeres fotograf er sød og venlig, ligetil og nem at omgås for jer og gæsterne?

Mit mål er at fange netop jeres oplevelse; følelserne og stemningen omkring vielsen og begejstringen bagefter. Det kan jeg tilbyde for et budget, som passer rigtig mange.

På denne side kan du læse alt om mine priser og pakker netop på bryllupsfotografering: Bryllupsfotograf

Fra 4200,-

Mødregruppe fotografering-1

MØDREGRUPPE FOTOGRAFERING

Jeg tilbyder gravid fotografering hos mødregrupper på hele Sjælland. Det foregår sådan, at jeg blot kommer med en dag hvor I alligevel mødes. I løbet af et par timer, tager jeg en hyggelig og afslappet serie billeder af dem der har lyst. Det er typisk både af baby alene og nogle sammen med mor eller far.

Jeg har super god tid, så det gør ikke noget at den ene sover, den anden skal spise og den tredje trænger til en krammer når jeg kommer. Det er netop den fleksibilitet som mange har glæde af.

Der er ikke nogen grænse for babys alder, men det er typisk bedst efter at de er blevet 4mdr.

HESTEFOTOGRAFERING

Jeg fotograferer hele tiden heste og ponyer på hele Sjælland og øerne. Du får:

  • Op til en times fotografering
  • Billeder af hest både med og uden ejer
  • Low Key billeder på sort baggrund
  • Billeder hvor hesten løber frit, hvis det er muligt

Digitale billeder i høj opløsning og flotte prints kan derefter tilkøbes for mine standard priser (se ovenfor).

25km kørsel fra 4180 Sorø inkluderet. Tillæg på 3kr per kørt km derefter.

Fra 600,-

BILLED-FREMKALDELSE: EKSKLUSIVE FOTOPRINTS

Som udgangspunkt er det digitale billeder som jeg sælger. Men de skal jo også op at hænge så familien kan glæde sig over dem hver dag.

Jeg er en stor tilhænger af at handle lokalt når det er muligt. Derfor bliver mine billeder fremkaldt lige her i Sorø af en leverandør som går meget op i både service og kvalitet.

Dine billeder bliver virkelig fremkaldt ‘i hånden’ og leveret personligt til mit studie hvorfra du kan hente dem eller få dem sendt til din adresse. Billeder kan ofte leveres til mit studie dagen efter bestilling.

A5 print
(14,8×21)
A4 print
(21×29,7)
A3 print
(29,7×42)
A2 print
(42×59,4)
Hahnemühle Photo Pearl 310 G 125,00 155,00 225,00 495,00
Inkl. passepartout og ramme 325,00
21 x 30

Egetræ eller Sort
355,00
30 x 40

Egetræ eller Sort
425,00
40 x 50

Sort
675,00
50 x 70

Egetræ eller Sort

Prisen ovenfor er udover prisen på de digitale billeder.

Håndtering og levering til studiet i Storgade 30 D: 50kr 

Flere størrelser fremkaldelser kan også bestilles, da alt bliver lavet og skåret til i hånden.

Et par dage efter jeres fotoshoot, modtager I et link til et online galleri, hvor I kan kigge billederne igennem og vælgere jeres favoritter i ro og mag. I kan så bestille lige netop de billeder I gerne vil have. De bliver færdigredigeret og sendt til jer på email efter betaling. Hvis I gerne vil snakke om en pakkeløsning – eventuelt en I har set et andet sted – kan vi også finde ud af det.

Jeres digitale billeder bliver altid flot og professionelt redigeret efter min egen personlige stil. Urenheder i huden, genskær i brilleglas og lignende (ar hvis det ønskes) bliver retoucheret pænt og naturligt som standard. Hvis I har specielle ønsker til hvordan jeres billeder skal redigeres, hører jeg dem gerne. Der er nærmest ikke noget der ikke kan lade sig gøre MEN der kan være et ekstra gebyr for kompliceret airbrushing og retouchering så som at bytte om på personer i billeder, fjerne objekter, kifte farve på tøj osv. I vil blive bedt om at godkende et eventuelt ekstra tillæget inden jeg går i gang.

Jeg tager betaling via MobilePay (56513) eller kontooverførsel. Jeres billeder bliver redigeret færdige og sendt på email efter modtaget betaling.

Alle billeder leveres via email eller et download link (wetransfer), efter fuld betaling. Linket er gyldigt i 7 dage, hvorefter det forfalder. Hvis billederne ønsker leveret på en USB nøgle kan det sagtens bestilles for 150kr. inkl porto.

Dine billeder leveres i Adobe RGB, 300 ppi i en digital størrelse af der typisk ligger mellem 5-10MB per billede afhængig af motiv og redigering.

Jeg leverer ikke RAW eller uredigerede filer med mindre det specifikt er aftalt inden dit fotoshoot.

Når du booker mig, accepterer du samtidig mine betingelser, som du kan læse her.