Fotografering & fremkaldelser

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken fotograf du gerne vi bruge til dine portrætter, gravidbilleder eller familiebilleder, så husk at jeg tilbyder gratis fotografering*. Du betaler altså kun for de digitale billeder du ønsker at købe bagefter. Dem udvælger du i ro og mag hjemmefra, igennem et privat, online galleri.

De fleste af mine kunder køber deres billeder ‘digitalt’ så de selv kan fremkalde og dele lige så mange som de har lyst til. I kan også få jeres billeder smukt fremkaldt og rammet ind igennem mig. Se priserne på fremkaldelser nederst på siden.

Gravidbilleder Fotograf Søs Savage-19

Fotografering

Det er lige nu gratis at blive fotograferet i mit studie og i naturen ved Sorø på hverdage. Gravide, børn, familier, hunde osv. – prisen er den samme. Du betaler kun for de digitale billeder du ønsker at købe bagefter. Længere nede på siden kan du også se mine priser på flotte fremkaldelser.

Pakke med 3 digitale billeder: 1200,-

Køb af digitale billeder derudover: 350,- stk.

Ved køb af 11+ digitale billeder: 325,- stk.

*Alle priser til private er inkl. moms

*Gratis fotoshoot gælder ikke fotografering af heste, bryllupper og andre store fester.

*500kr tillæg for weekender og helligdage.

*250kr tillæg for aftentider efter kl. 17.00.

*Ved kompliceret retouchering, efter aftale, kan der være et redigeringstillæg.

Med mindre andet er aftalt, afhentes fremkaldte billeder i studiet i Sorø.

Gratis*

Graviditets fotoggrafering-1

GRAVID FOTOGRAFERING

Gravid fotografering er en af mine helt store passioner. Jeg tilbyder fotoshoots både indenfor i mit studie, og ude i den smukke natur. Hvis du har lyst, kan du tilmed låne fra en skøn garderobe af over 30 kjoler. De lækre, håndsyede designs er specielt indkøbt med henblik på gravid fotografering – de sidder smukt på kvinder i alle former, og ser fantastiske ud på billeder.

Selve fotoshootet er gratis på hverdage, og koster 500kr i weekenden. Derefter kan du købe dine yndlings billeder digitalt fra et online galleri. Her gælder mine almindelige priser som du kan se øverst på siden. Dine billeder vil selvfølgelig blive smagfuldt og professionelt redigeret.

Gratis fotoshoot

Familiefotograf Sjælland

FAMILIEBILLEDER

At få taget en serie dejlige billeder af hele familien er en af de bedste investeringer man kan lave – specielt for den som ellers oftest står med kameraet. Det er gratis at booke et fotoshoot med hele familien på hverdage – prisen er den samme om i er 4 eller 14 personer. For fotografering i weekender og på helligdage, er der et tillæg på 500kr.

I modtager bagefter et link hvor I kan kigger alle jeres billeder igennem hjemmefra, og vælge dem I gerne vil købe. Dem modtager I digitalrt. Nederst på siden her, kan du også se mine priser på flotte fremkaldelser – med og uden ramme.

Gratis fotoshoot

Nyfødt fotografering

BABY & NYFØDT

Billeder af din nyfødte baby, og igennem deres første år er utroligt dyrebare. Nyfødt billeder skal helst tages indenfor de første 14 dage. Her sætter jeg rigtig god tid af i studiet, så vi både kan nå at fotografere, skifte ble, amme, hygge og sludre. Inden du booker mig, anbefaler jeg at du tager et smut forbi mit galleri og kigger på den type billeder jeg typisk tager af nyfødte. Der er nemlig mange forskellige stile – nogle med mere komplicerede rekvisitter end andre.

Med i prisen for et nyfødt fotoshoot er jeres 3 yndlingsbilleder; leveret digitalt, lækkert redigeret og i høj opløsning. Derudover kan flere digitale billeder tilkøbes for 350kr stk.

2100,-

Styling til fotoshoot

HÅR OG MAKE-UP TIL DIT FOTOSHOOT

Hvadenten du skal have taget gravidbilleder, har booket et couture fotoshoot eller fotografering til en serie fede og personlige portrætter, så er en flot make-up og styling af håret værd at overveje.

Til teenage portrætter i couture eller andet lækkert tøj foreslår jeg en times make-up og let styling af håret i studiet af min søde stylist.

I samarbejde med en af danmarks lækreste stylister, certificeret stylecoach Maria Schøn, tilbyder jeg også luksus hår og make-up. Til fantastiske portrætter af gravide og voksne, er hun helt sikkert investeringen værd.

Fra 500,-

Brudepar ved Sorø Sø

BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Skal I giftes og vil I gerne have en serie smukke, kreative, personlige og kærlige billeder fra dagen? Er det vigtigt at jeres fotograf er sød og ligetil, nem at omgås for jer og gæsterne, og så selvfølgelig 100% engageret?

Mit mål er at fange netop jeres oplevelse; følelserne og stemningen omkring vielsen og begejstringen bagefter. Det kan jeg tilbyde for et budget, som passer rigtig mange.

På denne side kan du læse alt om mine priser og pakker netop på bryllupsfotografering: Bryllupsfotograf

Fra 4200,-

HESTEFOTOGRAFERING

Jeg fotograferer hele tiden heste og ponyer på hele Sjælland og øerne. Du får:

  • Op til en times fotografering
  • Billeder af hest både med og uden ejer
  • Low Key billeder på sort baggrund
  • Billeder hvor hesten løber frit, hvis det er muligt

Digitale billeder i høj opløsning og flotte prints kan derefter tilkøbes for mine standard priser (se ovenfor).

25km kørsel fra 4180 Sorø inkluderet. Tillæg på 3kr per kørt km derefter.

Fra 600,-

BILLED-FREMKALDELSE: EKSKLUSIVE FOTOPRINTS

Som udgangspunkt er det digitale billeder som jeg sælger. Men de skal jo også op at hænge så familien kan glæde sig over dem hver dag.

Jeg er en stor tilhænger af at handle lokalt når det er muligt. Derfor bliver mine billeder fremkaldt lige her i Sorø af en leverandør som går meget op i både service og kvalitet.

Dine billeder bliver virkelig fremkaldt ‘i hånden’ og leveret til mit studie hvorfra du kan hente dem. Billeder kan endda ofte leveres til studiet dagen efter bestilling.

A5 print
(14,8×21)
A4 print
(21×29,7)
A3 print
(29,7×42)
A2 print
(42×59,4)
Hahnemühle Photo Pearl 310 G 125,00 155,00 225,00 495,00
Inkl. passepartout og ramme 325,00
21 x 30

Egetræ eller Sort
355,00
30 x 40

Egetræ eller Sort
425,00
40 x 50

Sort
675,00
50 x 70

Egetræ eller Sort

Prisen ovenfor er udover prisen på de digitale billeder.

Håndtering og levering til studiet i Storgade 30 D: 50kr

Kort efter jeres fotoshoot, modtager I et link til et online galleri, hvor I kan kigge billederne igennem og vælgere jeres favoritter i ro og mag. I kan så bestille lige netop de billeder I gerne vil have. De bliver færdigredigeret og sendt til jer på email efter betaling.

Jeres digitale billeder bliver altid flot og professionelt redigeret efter min egen personlige stil. Urenheder i huden, genskær i brilleglas og lignende (ar hvis det ønskes) bliver retoucheret pænt og naturligt som standard. Hvis I har specielle ønsker til hvordan jeres billeder skal redigeres, hører jeg dem gerne. Der kan være et ekstra gebyr for kompliceret airbrushing og retouchering så som at bytte om på personer i billeder, fjerne objekter, skifte farve på tøj osv. I vil blive bedt om at godkende et eventuelt ekstra tillæget inden jeg går i gang.

Jeg tager betaling via MobilePay (56513) eller kontooverførsel. Jeres billeder bliver redigeret færdige og sendt på email efter modtaget betaling.

Alle billeder leveres via email eller et download link (wetransfer), efter fuld betaling. Linket er gyldigt i 7 dage, hvorefter det forfalder. Hvis billederne ønsker leveret på en USB nøgle kan det sagtens bestilles for 150kr. inkl porto.

Dine billeder leveres i Adobe RGB, 300 ppi i en digital størrelse af der typisk ligger mellem 5-10MB per billede afhængig af motiv og redigering.

Jeg leverer ikke RAW eller uredigerede filer med mindre det specifikt er aftalt inden dit fotoshoot.

Når du booker mig, accepterer du samtidig mine betingelser, som du kan læse her.