Portrætfotograf på Sjælland

Selvom jeg holder til i Sorø, tager jeg kreative, professionelle og unikke billeder af mennesker på hele Sjælland samt ørne.

Du kan se mine priser og eventuelle tillbud her.

Voksen portrætter

Ung kvinde portræt i skoven

Nogle af os er rigtig gode til at tage billeder af andre, men glemmer tit at fokusere på os selv. Specielt forældrene derude kommer hurtigt i anden række, og pludselig er der gået mange år (hvis ikke årtier) hvor vi ikke har fået taget gode billeder af os selv.

Jeg elsker at arbejde med voksne, og tager rigtig mange billeder udenfor. Det kan være i den omkringliggende natur, i byen eller på stranden. Netop i naturen, har vi muligheden for sammen at skabe smukke, sjove, naturlige og kreative billeder.

Par fotografi

Flere af mine kunder er par der ønsker at få taget en serie gode, professionelle billeder af dem sammen. Det er super hyggeligt, og jeg nyder at finde frem til energien i netop jeres forhold for på den måde at fange jeres helt specielle energi.

Profesionelle virksomheds profiler

Business fotos

Et professionelt image giver pote og professionelle billeder af dit team og medarbejdere kan virkelig løfte en hjemmeside. Det giver kunder mulighed for at sætte billede på jer, og dem de har korrespondance med.

I sparer transport og spildt arbejdstid, da jeg kommer ud til jer og tager billeder af de individuelle medarbejdere på eller lige udenfor arbejdspladsen.

Jeg kan også tage billeder af forskellige arbejdssituationer, og endda nogle sjove ’candid shots’ til Facebook eller andet.

Mine yndlings emner som fotograf