Pige portrætter – fotoshoots i couture

Er det ikke lidt noget prinsesse pjat?

Som familiefotograf startede jeg med at tage billeder udenfor – naturlige og ’ligetil’ portrætter af børn og voksne. Så begyndte nogle af forældrene at melde tilbage, at oplevelsen og billederne havde været et fantastisk boost for deres datters selvtillid. Og en ide begyndte at tage form…

Jeg havde jo bare nydt at arbejde med pigerne, og synes det var fedt at lære dem at kende, at se dem slappe af og folde sig ud foran mit kamera. Børn er skønne og teenagere er super fede at arbejde med som fotograf. Og det så ud til, at de også fik noget ud af det.

Så jeg begyndte at udvikle et koncept hvor netop piger skulle være i fokus.

Flotte familieportrætter

Jeg drager inspiration fra fotografer over hele verden. Og flere steder I både Europa og USA er det er ikke ualmindeligt at familien bliver stylet og at tøjet bliver koordineret inden et fotoshoot til familieportrættet. Nogle fotografer har købt sig fattige i fantastiske kjoler og andre lækre outfits netop som rekvisitter til lidt unikke og anderledes fotoshoots. Det giver pote, for hold nu op nogle spændende billeder de leverer.

Det er så her nogle forældre typisk siger (eller tænker) at ’det er da alt for meget’. ’Kan vi ikke bare se normale og naturlige ud’. Og netop de forældre vil jeg gerne udfordre lidt. For hvad er det så vi gør den dag vi skal giftes? For de fleste får den hele armen – vi får lov til at skeje ud, at klæde os i overdådigt tøj, at få lagt hår og make-up, og føle os som prinser og prinsesser for en dag. Hvorfor kan vi ikke gøre det lidt mere? Der er jo masser og masser af dage hvor vi netop er ’helt normale’. Samtidig med at vi bliver bombarderet med billeder af piger og kvinder som slet ikke er hverken normale eller naturlige.

Fotoshoots til teenage piger

Jeg kom rimelig uskadt igennem mine teenageår, men det var ikke en tid som jeg har lyst til at genopleve. Jeg var nok gennemsnitligt usikker, generelt utilfreds med min krop og bumserne der drillede, synes at det var svært at passe ind i, og følte mig absolut ikke glamourøs eller ’fabulous’. Og sådan er der rigtig mange piger der går og har det lige nu. Nogle har det også lidt værre. Piger der synes de vejer for meget eller for lidt. Dem der har haft det svært derhjemme. Dem der synes de er for høje eller for lave. A brysterne er for små og at lårene er for brede. Dem med ar på kroppen eller på sjælen. Det er netop DEM jeg gerne vil give en fed og autentisk oplevelse som de aldrig glemmer – og en serie billeder der viser netop hvor fantastiske, unikke og ’absolutly fabulous’ de er.

Couture kjoler til fotografering

Jeg har indkøbt en hel garderobe af couture kjoler til piger fra 4 år og opefter – flere passer endda også voksne. De er overdådige, unikke, farverige og skabt af forskellige couture designere som Princess & frog Boutique og Adrianna Ostrowska netop til fotoshoots med Pang og power. I dem får piger lov til at føle sig som filmstjerner, prinsesser, modeller, elverdronninger eller noget helt andet. De får lov at være i fokus til deres helt eget private fotoshoot hvor de bliver guidet hele vejen, og hvor stemningen er super afslappet, sjov og helt nede på jorden. Og så får de nogle fede og helt anderledes billeder med hjem.

Vi er omgivet af filmstjerner, modeller, kendisser og endda tegnseriefigurer som absolut er med til at give piger et urealistisk billede af hvordan ’man skal se ud’. Er det ikke OK at de får lov til at se sig selv på en helt ny måde, og opdage at DE er mindst lige så fantastiske? Endnu bedre hvis de skifter plakaten af det seneste teenageidol ud med et stort flot billede af dem selv. #SelvtillidsBoost

Se hvordan et teen fotoshoot ser ud i denne YouTube film…

Book din fotografering nu

Hvis du ikke er til store kjoler og couture, så vil jeg selvfølgelig elske at tage dine billeder ude i naturen hvor jeg stadig arbejder utroligt meget. Og så skal der ligeledes være plads til de piger, som har brug for et boost og har lyst til at give den gas for en dag. For livet skal ikke kun være matchende Eva Trio stel og pastelfarvede IKEA møbler – nogle gange skal den bare have gas!

For at booke mig som din fotograf, kan du kontakte mig igennem siden her

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

buy hydroxychloroquine online
august 09, 2020 at 10:08 AM

buy hydroxychloroquine online

Pige portrætter – fotoshoots i couture – Søs Savage (Christina)

erectile dysfunction medications
september 23, 2020 at 02:09 PM

erectile dysfunction medications

Pige portrætter – fotoshoots i couture – Søs Savage (Christina)