Pige Fotoshoot i Couture Kjoler

Har du en datter der elsker at klæde sig ud i smukke kjoler? Eller kender du en pige, der ville ha’ glæde af, at selvtilliden fik et ordentligt boost? Så er et Couture Fotoshoot lige noget for dem. Og en super gave ide!

Tag et kig på denne lille film om hvordan et fotoshoot med styling foregår 🙂

Forvent en rigtig prinsesse, model, elverdronning eller ballerina oplevelse med god tid, børnevenlige instrukser fra fotografen og en serie unikke billeder som både I og pigerne vil glæde sig over i mange år.

Mine Couture kjoler til fotoshoots

I overdådige kjoler fra designere i Danmark og udlandet, så som Princess & Frog Boutique og Adrianna Ostrowska, tilbyder jeg fantastiske Couture Fotoshoots til piger fra 4 år og opefter. Og jo, voksne må også godt være med!

Når I kommer, kigger vi kjolerne igennem og sammen finder vi den eller dem som bare er helt perfekte til jeres pige. Der er ingen grænse for hvor mange der må prøves på! For bare DET er jo en del af oplevelsen. Mine lækre, håndsyede kjoler er skønne at have på og ser super seje og fantastiske ud på billeder. De er designet til fotografer; med henblik på at være fleksible nok til at kunne passe en bred vifte af aldre, former og størrelser. Og jeg kender dem selvfølgelig super godt, så jeg kan hjælpe jer med at vælge den helt rigtige.

Jeg har lavet et galleri på min Facebook side over mine kjoler til børn, som du kan se ved at klikke her.

Derefter får pigerne en hyggelig og lækker omgang styling inde i studiet. Det betyder at de får lagt en passende make-up til deres alder, og håret bliver stylet ‘let’. Styling er noget de færreste har prøvet før, og det er både sjovt og noget der virkelig giver selvtilliden et spark i den rigtige retning.

Jeres fotoshoot

Typisk tager mine Couture Fotoshoots op til 2 timer, inklusiv styling. Der skal være god tid til at nyde kjolerne, prøve flere af dem på, og gå fra det ene sted til det andet hvis vi er udenfor. På den anden side, bliver børn og unge mennesker også relativt hurtigt ‘fyldt op’ – og det skal jo være en rar oplevelse for alle.

Jeres fotoshoot kan være indenfor mit dejlige studie i Sorø (Storgade 30), eller ude i naturen. Det kan komme lidt an på vejret og hvad I nu foretrækker. Så det tager vi selvfølgelig en snak om når I booker. Og jeg tilbyder altid at ombooke fotoshoots i tilfælde af dårligt vejr.

Søskende og veninder er super velkomne til at komme sammen. Det vigtigste er, at dem der er med, synes det er sjovt og er med til at skabe en positiv stemning.

Styling: Hår og make-up til dit fotoshoot

Jeres couture fotoshoot er en dag til at være ‘fabulous’. At blive sådan rigtig ‘stylet’ er en sjov og hyggelig del af oplevelsen, og en som pigerne sent glemmer. Desuden er flot hår og make-up med til at skabe en serie billeder, som er udover det sædvanlige.

Personligt synes jeg også at det er rigtig fint for unge piger at se hvordan ‘modebilleder’ bliver til. De får en forståelse for, hvordan de rige og berømte formår at ligne en million hver dag, og de kan se at de selv er MINDST lige så smukke!

Hvad med sko?

Nogle af kjolerne er så lange at det ofte ikke gør nogen forskel – de kan ikke ses. Andre er korte foran, og her kan det være fint med at par søde sko til. Eller med bare tæer, som jeg bare elsker! Tag med hvad I nu har af mine sko – så finder vi ud af det!

Hvordan vælger vi vores billeder?

Et par dage efter jeres fotoshoot, modtager I et link til et privat online galleri. Herfra kan I kigge alle billederne igennem og nemt vælge jeres favoritter. Når I har valgt og betalt, bliver de redigeret super lækkert og sendt til jer i høj digital opløsning på email. I kan derfra bestille store, flotte billeder til hjemmet, og dele dem på Facebook hvis I har lyst.

For en snak om priser på mine fotoshoots, og om hvad netop DIN datter godt kunne tænke sig, kan du kontakte mig via telefon eller email her.

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

generic ventolin
april 21 at 07:04 AM

generic ventolin

Pige Fotoshoot i Couture Kjoler – Søs Savage (Christina)