Gravid fotografering

Fotograf Søs Savage – fotograferet gravid i 2019 af Maria Vergara

Gravid Fotografering er faktisk så meget et af mine yndlingsemner, at jeg har lavet en hjemmeside KUN om det. Den kan du besøge her: www.mavebillede.dk

Jeg fotograferer gravide både udenfor og i mit studie, og tilbyder kommende mødre at låne fra en hel garderobe af flotte kjoler, designet specielt til formålet. Du kan se mine priser her.

Tag et smut forbi mit galleri, for at få en ide om min stil, og nogle af de kjoler du kan låne. 

Nedenfor kan du læse lidt om mig, hvordan jeg arbejder, hvornår det er bedste at tage gravidbilleder, hvad du skal tage på og mere. Men du kan også bare sende mig en besked med dine ønsker – så finder vi helt sikkert ud af det.

“Søs har taget de mest fantastiske graviditetsbilleder af mig og min mave. Hun er dygtig, sød og har en masse gode ideer til opstillinger mm. Jeg havde en fest ved hele fotograferingen 🙂 Søs får min varmeste anbefaling!” – Ditte Vitek Christensen

Gravid fotograf

Forventningen, glæden og kærligheden til det barn der endnu ikke er født er helt specielt magisk, og det er en tid der ikke kommer tilbage. Derfor vælger flere gravide kvinder og par, at forevige de sidste måneder.

Jeg var gravid i 2014 og senest i 2019. Første gang fik jeg ikke taget gravid billeder, så den skulle have have gas anden gang! Og det er nogle af de fotoshoots som jeg har både nydt og sat aller mest pris på.

“Vi har haft den bedste oplevelse med Søs. Hun var imødekommende, naturlig og man følte sig tryg under hele hendes fotografering selv med og uden tøj (gravid fotografering). Vi fik så mange gode billeder, at vi næsten ikke kunne vælge og der har Søs været meget tålmodig, så vi har kunne tænke og overveje i al den tid, vi havde brug for! Resultat blev så flotte billeder, som vi er taknemmelige for at have med os resten af livet… Af hjertet de bedste anbefalinger til Søs.” – Laura Kruuse

Min sorte gallakjole til gravid fotografering i studie og natur

Kjole til gravidfotografering

Den gravide krop er helt speciel, og det er min kæreste ambition at mine gravide ’modeller’ føler sig smukke, og viser deres allerbedste sider frem. Derfor tilbyder jeg en garderobe af flere forskellige kjoler, som du kan blive fotograferet i – specielt designet og indkøbt til fotoshoots med gravide kvinder.

Graviditetsfotografering på Sjælland

En ny baby er et af livets største gaver, men tiden lige inden er også helt unik. Derfor er der utroligt ange der beder mig om at forevige en af naturens smukkeste silhuetter – den gravide kvinde og ventende mor.

Naturen byder på en smuk kulisse for gravidbilleder, om det er ved skoven, søerne, eller i skyggen af gamle bygninger. Nærmest lige udenfor studiet er der specielt mange muligheder, bl.a. omkring Parnas Natur & Aktivitetspark og i Sorø Akademihave som begge byder på et væld af muligheder.

Vi kan enten arrangere en fotoshoot kun med dig, men du er også meget velkommen til at tage ‘far’, andre børn, din mor og søskende med. Det med at bringe et nyt liv til verden handler for mig så meget om familien, og alle som du har lyst til at dele oplevelsen med, er velkomne.

Kjoler til gravid fotografering: Gravid foto og tøj

“Hvad skal jeg tage på til mit fotoshoot?”

Ofte vælger mine gravide kunder at få taget billeder i en eller flere kjoler som de har lånt af mig eller som de selv har haft med. Nogle vil også gerne have billeder i undertøj eller helt uden tøj på, inde i studiet.

Hvornår er det bedste tidspunkt for gravid fotografering?

Gravide maver er typisk flottest omkring uge 28-36. Netop der ser du helt tydeligt smuk og gravid ud – strålende af glæde og med alle de dejlige kurver der følger med. Men jeg har også taget super dejlige billeder kun få dage inden termin.

Hvis der er et eller flere billeder du absolut skal have, så sig til inden dagen eller når vi mødes. Det kunne være en bestemt stilling eller ‘look’ til gaven til manden, og noget helt andet til bedsteforældrene. Så skal jeg nok sørge for, at de bliver taget.

Afslappet graviditets fotografering

Jeg har selv været gravid, og selvom det var en fantastisk tid, var det også nogle benhårde måneder. Jeg husker det stadig, og det er mit ønske at din fotoshoot med stor mave på er afslappet, behagelig og rar. Kvinder der slapper af og nyder oplevelsen får også de bedste billeder. Og det er mit job at sørge for netop det! Jeg er opmærksom på dig og din krop, og lytter hele tiden til hvordan du har det.

Inden dit gravid fotoshoot

Vi tager en snak om hvad du godt kunne tænke dig med hensyn til tøj, sceneri, og stil. Sammen finder vi det rigtige tidspunkt og sted, og skulle vejret være rigtig dårligt, så er jeg altid fleksibel nok til at booke en ny tid rimelig hurtigt. Hvis du har bestemte ønsker om billeder som du har set, så send dem endelig til mig inden.

Du er velkommen til at skrive eller ringe når det passer dig for en snak om netop din fotoshoot som gravid.

Mine yndlings emner som fotograf