Gravid fotografering

Fotograf Søs Savage – fotograferet gravid i 2019 af Maria Vergara

Gravid Fotografering er faktisk så meget et af mine yndlingsemner, at jeg har lavet en hjemmeside KUN om det. Den kan du besøge her: www.mavebillede.dk

Dit graviditets fotoshot er lige nu gratis på hverdage. Efter jeres fotoshoot modtager du et link, hvor I hjemmefra kan gennemse og vælge de digitale mavebilleder, som I gerne vil købe. Du kan se mine priser her.

Jeg fotograferer gravide både udenfor og i mit studie, og tilbyder kommende mødre at låne fra en hel serie af 25 flotte kjoler, designet specielt til formålet.

Og hvis du sidder med en hel masse spørgsmål omkring hvordan sådan et fotoshoot forløber, så læs min guide til gravidfotografering HER.

Tag et smut forbi mit galleri, for at få en ide om min stil, og nogle af de kjoler du kan låne. 

Nedenfor kan du læse lidt om mig, hvordan jeg arbejder, hvornår det er bedste at tage gravidbilleder, hvad du skal tage på og mere. Men du kan også bare sende mig en besked med dine ønsker – så finder vi helt sikkert ud af det.

“Søs har taget de mest fantastiske graviditetsbilleder af mig og min mave. Hun er dygtig, sød og har en masse gode ideer til opstillinger mm. Jeg havde en fest ved hele fotograferingen 🙂 Søs får min varmeste anbefaling!” – Ditte Vitek Christensen

Gravid fotograf

Forventningen, glæden og kærligheden til det barn der endnu ikke er født er helt specielt magisk, og det er en tid der ikke kommer tilbage. Derfor vælger flere gravide kvinder og par, at forevige de sidste måneder.

Jeg var gravid i 2014 og senest i 2019. Første gang fik jeg ikke taget gravid billeder, så den skulle have have gas anden gang! Og det er nogle af de fotoshoots som jeg har både nydt og sat aller mest pris på.

“Vi har haft den bedste oplevelse med Søs. Hun var imødekommende, naturlig og man følte sig tryg under hele hendes fotografering selv med og uden tøj(gravid fotografering). Vi fik så mange gode billeder, at vi næsten ikke kunne vælge og der har Søs været meget tålmodig, så vi har kunne tænke og overveje i al den tid, vi havde brug for! Resultat blev så flotte billeder, som vi er taknemmelige for at have med os resten af livet… Af hjertet de bedste anbefalinger til Søs.” – Laura Kruuse

Min sorte gallakjole til gravid fotografering i studie og natur

Kjole til gravidfotografering

Den gravide krop er helt speciel, og det er min kæreste ambition at mine gravide ’modeller’ føler sig smukke, og viser deres allerbedste sider frem. Derfor tilbyder jeg en garderobe af flere forskellige kjoler, som du kan blive fotograferet i – specielt designet og indkøbt til fotoshoots med gravide kvinder.

Jeg har flere forskellige farver, og kan nogle gange tilbyde at bestille din yndlingskjole og farve hjem hvis der er tid til det (det tager et par uger).

“Havde et super nemt fotoshoot med Søs. Området hun havde valgt var lige efter mit hoved (kendte ikke stedet i forvejen). Hun var nem at samarbejde med. Der er hurtig respons på mails og hurtig levering af det færdige resultat. Super oplevelse :-)” – Kira Hald

Graviditetsfotografering på Sjælland

En ny baby er et af livets største gaver, men tiden lige inden er også helt unik. Derfor er der flere der beder mig om at forevige en af naturens smukkeste silhuetter – den gravide kvinde og ventende mor.

Naturen tilbyder den allersmukkeste kulisse for gravidbilleder, synes jeg. Specielt for smukke, gravide maver er det helt naturligt at bruge skov, sø og vand til at fange den helt specielt glød – i stedet for statiske studiebaggrunde.

Her hvor jeg bor i Sorø er der mange muligheder, bl.a. omkring Parnas Natur & Aktivitetspark hvor skoven omkring Sorø Sø, strandbredden og de gamle træer byder på et væld af muligheder. Jeg kommer også gerne hjem til dig, eller vi kan sammen finde den helt perfekte lokation.

Vi kan enten arrangere en fotoshoot kun med dig, men du er også meget velkommen til at tage ‘far’, andre børn, din mor og søskende med. Det med at bringe et nyt liv til verden handler for mig så meget om familien, og alle som du har lyst til at dele oplevelsen med, er velkomne.

“Min oplevlse med Søsvar rigtig god, hun er dejlig imødekommende, og super sød. Hun er god til at hjælpe en med at få taget nogle skønne og sjove billeder, og så er humøret bare vidunderligt hos hende! Kan ihvertfald varmt anbefalge hende! Hun er en skøn person og laver et godt stykke arbejde!” – Christina Engler

Gravid foto og tøj

“Hvad skal jeg tage på?”

Det er vigtige at du vælger noget kropsnært tøj – kjoler, gamacher og toppe. Ideen er jo netop at man skal kunne se din mave. Typisk vælger mine gravide kunder at få taget billeder både i kjole som de har lånt fra mig eller som de selv har haft med, og I undertøj indenfor i studiet.

Tag endelig skiftetøj med så du kan få taget en serie forskellige billeder. Det koster ikke ekstra, og du vil helt sikkert foretrække bestemte outfits når du kigger billederne igennem hjemmefra.

Hvornår er det bedste tidspunkt for gravid fotografering?

Gravide maver er typisk flottest omkring den 7. og 8. måned. Netop der ser du helt tydeligt smuk og gravid ud – strålende af glæde og med alle de dejlige kurver der følger med. Men jeg har også taget super dejlige billeder kun få dage inden termin.

Hvis der er et eller flere billeder du absolut skal have, så sig til inden dagen eller når vi mødes. Det kunne være en bestemt stilling eller ‘look’ til gaven til manden, og noget helt andet til bedsteforældrene. Så skal jeg nok sørge for, at de bliver taget.

Afslappet fotoshoot med ‘gravide maver’

Jeg har selv været gravid, og selvom det var en fantastisk tid, var det også nogle benhårde måneder. Jeg husker det stadig, og det er mit ønske at din fotoshoot med stor mave på er afslappet, behagelig og rar. Kvinder der slapper af og nyder oplevelsen får også de bedste billeder. Og det er mit job at sørge for netop det! Jeg er opmærksom på dig og din krop, og lytter hele tiden til hvordan du har det.

Inden din gravid fotoshoot

Vi tager en snak om hvad du godt kunne tænke dig med hensyn til tøj, sceneri, og stil. Sammen finder vi det rigtige tidspunkt og sted, og skulle vejret være rigtig dårligt, så er jeg altid fleksibel nok til at booke en ny tid rimelig hurtigt. Hvis du har bestemte ønsker om bilelder som du har set, så send dem endelig til mig inden.

Mine gravidbilleder

Mange af de gravidbilleder jeg har taget, er private – specielt dem i undertøj. Derfor ligger de ikke her på min hjemmeside. Men jeg har fået lov til at vise nogle af dem frem til andre gravide, så spørg hvis du gerne vil se eksempler på mit arbejde.

Du er velkommen til at skrive eller ringe når det passer dig for en snak om netop din fotoshoot som gravid.

Mine yndlings emner som fotograf