PROFESSIONEL FOTOGRAF, BILLEDER I NATUREN OG STUDIE

Jeg er fotograf med speciale i børn og nyfødte, gravide, familier, couture portrætter, heste og hunde samt livets store øjeblikke som bryllupper, konfirmationer.

Jeg bor i Sorø hvor mit studie også ligger, og dækker desuden begivenheder over hele Sjælland.

En meget dygtig fotograf sagde at jeg skulle fotografere det der betød mest for mig. Så skulle jeg nok få succes. De ord følger mig hver dag på job, og det er så rigtigt. Hjertet skal være med, når man som mig får lov til at være en del af menneskers største begivenheder.

Fotograf Søs Savage-1

FAMILIE- OG BØRNEFOTOGRAF

Jeg elsker børn, og mine to dejlige drenge Reuben og Jamie har inspireret mig til at fange livets bedste energi ‘på film’. Og så har de lært mig at være mere rummelig, tålmodig, og altid 200% forstående når små mennesker har en svær dag, eller lige skal bruge lidt mere tid i en ny situation.

I skoven, på stranden, hjemme i haven – jeg elsker at observere og fange børns ‘ligetil-hed’.

For mig ligger magien i at lade børn være børn. Nogle af de bedste billeder er dem, hvor børn og forældre nyder en oplevelse, et øjeblik sammen. Eller hvor søskende får tid og plads til at fnise og fjante. Jeg har også lært at en god fotograf aktivt kan være med til at skabe de øjeblikke ved at give plads, instruere og lege med 🙂

Se nogle af mine børnebilleder.

Søs Savage fotograf-1

JERES PRIVATE FOTOSHOOT

Udover at I skal have nogle rigtig smukke billeder med hjem, så er mit mål også, at I skal have en super god oplevelse. Det er fordi at vi ser på billeder med både øjnene og hjertet, og mindes de øjeblikke hvor de blev skabt når vi kigger på dem.

Jeg booker aldrig mine kunder for tæt på hinanden. Der skal nemlig være tid og plads til at finde den gode energi – til en snak om billeder, familien, og alt det andet som jeg er nysgerrig på omkring netop jeres liv, og hvorfor I netop ønsker at blive fotograferet lige nu.

Læs her hvad mine kunder har sagt om mig

Hestefotograf

Jeg har været hestetosset lige så længe jeg kan huske, og voksede op som hestepasser på Ballerup Rideskolde, inden min søster og jeg endelig fik vores elskede Haflinger pony. Jeg rider stadig i dag, og ser det som en helt speciel fornøjelse og privilegie, de dage hvor jeg skal fotografere heste.

I 2018 modtog jeg privatundervisning af den helt exceptionelle hestefotograf Anette Augestad, og det var her at jeg for alvor fandt kærligheden for at fotografere heste og mennesker sammen.

Hundefotograf Søs Savage-1

HUNDE- OG DYREFOTOGRAF

Jeg er dyreglad helt ind i sjælen, og fandt mit første fodfæste som fotograf i netop den verden. Da jeg var yngre, arbejdede jeg som frivillig på et dyreinternat i England, og jeg har siden da både opdrættet flere kuld hundehvalpe samt været plejemor for hunde som skulle rehabiliteres og omplaceres.

I kan forvente at jeg er vant til at håndtere hunde af alle typer og temperamenter – både dem som hilser med STOR begejstring, og dem som skal have ro og tid til lige at finde det rigtige sted at sætte poterne. I skal aldrig undskylde for noget, og blot stole på at vi sammen helt sikkert kan få noget dejligt og smukt ud af netop dit fotoshoot.

Se mine priser her