Fotograf Roskilde og omegn

Leder du efter en professionel og erfaren fotograf som er centralt placeret på Sjælland?  Jeg har stor erfaring inden for familieportrætter både i studie og i det fri. Jeg har desuden et hyggeligt og personligt studie til både familiefotografering, nyfødt fotografering, unge og teenage couture shoots og meget andet – specielt i de kolde vintermåneder, hvor det ikke altid er optimalt at være udenfor.

Den personlige fotograf

Jeg lægger vægt på at få det personlige frem i billederne så I får netop de billeder i drømmer om. Af den grund er jeg også åben for de ønsker I har, og ser meget gerne at du fortæller om disse ved bookingen så jeg kan sørge for at det netop er DE billeder, I kommer hjem med.

Couture kjoler til pige fotoshoots

Jeg har flere specielt designede couture kjoler som er super populære blandt børn og teens fra ca. 4-16 år. Disse helt unikke fotoshoots kan du læse mere om her.

Graviditetsfotograf

Jeg har en forkærlighed for graviditetsfotografering; så meget så jeg nu har en hjemmeside der KUN handler om det: www.mavebillede.dk

Jeg har investeret i flatterede kjoler, kender de bedste vinkler og sørger for at skabe de flotteste graviditetsbilleder. Der er frit lån af graviditetskjoler og ønsker du at få taget billeder i undertøj eller au naturale så gør jeg også det, og skruer selvfølgelig helt op for varmen så det bliver en rar oplevelse.

Nyfødt fotografering

Det her en helt anden kunstart end andre billeder – for det er umuligt at instruere en nyfødt men det er muligt at få en lille nyfødt til at falde i søvn. Det tager måske noget tid og af den grund sætter jeg altid ekstra tid af til nyfødt fotografering så hele oplevelsen bliver rar og afslappet så vi får de perfekte billeder af den lille ny alene og sammen med mor, far og søskende.

Dyrefotograf: Hunde og Heste

Jeg har altid arbejdet utroligt meget med heste og hunde, og nyder at fotografere  vores firbenede venner. Du kan læse mere om mit arbejde som hestefotograf her.

Fotograf Roskilde, Sjælland

Mit studie ligger centralt på Sjælland, i Sorø, hvor der er nem adgang til både motorvejen og togstationen hvor Intercity toget stopper hver halve time. Desuden ligger der nogle af de smukkeste udendørs omgivelser et stenkast fra mit studie med både, søer, promenader, alléer og skov og jeg kombinerer ofte et indendørs shoot et udendørs shoot så du får mulighed for at inkorporere begge udtryk i din billedserie.

Familiefotografering

Jeg har taget mange familieportrætter og elsker at tage disse så tag endelig kontakt. Jeg tager dem både udendørs og indendørs og ved hvor de bedste lokations er. Ønsker I et familieportræt så tag endelig kontakt så kan vi aftale nærmere og jeg kan give lidt pointers inden shootet.

Har du spørgsmål eller ønsker at booke et fotoshoot, kan du kontakte mig her.

Du kan se mit galleri med en masse eksempler på mit arbejde her.

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

generic ventolin
april 21 at 05:04 AM

generic ventolin

Fotograf Roskilde og omegn – Søs Savage (Christina)