Fotograf Næstved

Leder du efter en fotograf der er nem og afslappet at arbejde med? Som er god til børn? Og hvor I har muligheden for at købe jeres billeder digitalt bagefter?

Jeg er fotograf med base i Sorø, og dækker hele Vestsjælland inklusiv Næstved. Vi kan tage jeres billeder i den omkringliggende natur, eller I kan komme indenfor i mit hyggelige studie i Sorø. Nogle gange tager jeg en blanding af studie og udendørs billeder under set samme fotoshoot. Det gør jeg tit i forbindelse med gravid fotografering, samt billeder af piger in mine fantastiske couture kjoler som er til låns helt uden beregning.

Priser på fotografering

Jeg tilbyder ofte gratis fotografering på hverdage. Der betaler I kun for de digitale billeder som I ønsker at købe bagefter, og som I kan bestille i ro og mag fra et privat, online galleri.

Bryllupsfotograf Næstved

For Bryllups Fotografering har jeg flere forskellige populære pakker, som du kan se ved at klikke her. Det vigtigste er at vi har en god snak om hvad I lige præcis går og drømmer om, så jeg kan sammensætte en pakke og en pris der passer til jeres bryllup.

Kontakt din fotograf og book et fotoshoot

For en snak omkring dine drømmebilleder og for at booke en tid til fotografering kan du sende mig en besked ved at klikke HER.

 

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

We Are Right here To record Your Extraordinary Moments – austresearch
maj 22 at 12:05 PM

[…] Photographer Roskilde In the event you find a photographer who can adhere to your preferences, then it’s important […]