PROFESSIONEL FOTOGRAF, BILLEDER I NATUREN OG STUDIE

Jeg er fotograf med speciale i gravid fotografering, billeder af børn og nyfødte, samt i  livets store og små øjeblikke inkl. bryllupper og konfirmationer.

Jeg bor i Sorø hvor mit fotostudie også ligger, og dækker begivenheder over hele Sjælland.

En meget dygtig fotograf sagde at jeg skulle fotografere det der betød mest for mig. Så skulle jeg nok få succes. De ord følger mig hver dag på job, og det er så rigtigt. Hjertet skal være med, når man som mig får lov til at være en del af menneskers vigtigste øjeblikke.

Fotograf Søs Savage-1

FAMILIE- OG BØRNEFOTOGRAF

Jeg elsker børn, og mine to dejlige drenge Reuben og Jamie har inspireret mig til at fange livets bedste energi ‘på film’. Og så har de lært mig at være mere rummelig, tålmodig, og altid 200% forstående når små mennesker har en svær dag, eller lige skal bruge lidt mere tid i en ny situation.

I skoven, på stranden, hjemme i haven – jeg elsker at observere og fange børns ‘ligetil-hed’.

For mig ligger magien i at lade børn være børn. Nogle af de bedste billeder er dem, hvor børn og forældre nyder en oplevelse, et øjeblik sammen. Eller hvor søskende får tid og plads til at fnise og fjante. Jeg har også lært at en god fotograf aktivt kan være med til at skabe de øjeblikke ved at give plads, instruere og lege med 🙂

Se nogle af mine børnebilleder.

Søs Savage Fotograf-12

JERES PRIVATE FOTOSHOOT

Udover at I skal have nogle rigtig smukke billeder med hjem, så er mit mål også, at I skal have en super god oplevelse. Det er fordi at vi ser på billeder med både øjnene og hjertet, og mindes de øjeblikke hvor de blev skabt når vi kigger på dem.

Jeg booker aldrig mine kunder for tæt på hinanden. Der skal nemlig være tid og plads til at finde den gode energi – til en snak om billeder, familien, og alt det andet som jeg er nysgerrig på omkring netop jeres liv, og hvorfor I netop ønsker at blive fotograferet lige nu.

Læs her hvad mine kunder har sagt om mig

Gravid fotografering udendørs sjælland-2

GRAVID FOTOGRAFERING

Gravid fotograferinger er en af mine allerstørste glæder og ‘specialer’. Jeg fotograferer de skønneste maver hver uge, og vil godt garantere at jeg kan levere en serie billeder som du bliver rigtig glad for.

Hvis du klikker på ‘Læs mere’ knappen, ryger du fluks hen til min hjemmeside KUN om graviditets fotoshoots.

Læs om mine gravid shoots her