Bryllupsfotograf Sjælland

Skal I giftes og vil I gerne have en serie smukke, kreative, skarpe og personlige billeder fra dagen? Er det vigtigt at jeres fotograf er sød og venlig, ligetil og nem at omgås for jer og gæsterne?

Jeg er bryllupsfotograf på Sjælland. Mit mål er at fange netop jeres oplevelse, følelserne og stemningen omkring vielsen og begejstringen bagefter.

For eksempler på mit arbejde, så tag en tur forbi mit galleri for bryllupsbilleder.

_______________________________

Mine kunder anbefaler mig, fordi de synes at jeg har taget nogle dejlige billeder af dem og deres kære. Men også fordi de har haft en god oplevelse med mig på dagen, og i forhold til leveringen af deres billeder efterfølgende.

Det er for mig, og for dem, lige så vigtigt, at fotograferingen er en hyggelig og sjov del af dagen, uden at det fylder for meget.

“Søs var fantastisk! Vi er så glade for at vi valgte hende til at tage billederne af os på en af de første store dage i vores liv sammen. Hun havde bare styr på det hele og gav os en fantastisk og smuk oplevelse, i de 100% trygge rammer som hun skabte om os. Vi glæder os til mange flere shoots med Søs, til andre store ‘minder’ gennem livet!” – Lærke og Christian

_______________________________

Prisliste: Bryllupsfotografering

Til alle mine brudepar, tilbyder jeg at mødes i mit studie til en samtale ca. en måned inden den store dag. For brudepar i Sorø, giver det god mening at vi mødes ‘on location’ hvor jeres billeder skal tages.

_______________________________

Til jer der ønsker nogle skønne, skarpe, romantiske og flotte bryllupsbilleder af jer som brudepar efter vielsen.

Bryllupsfotografi: Pakke 1

Op til 2 timers fotograf tid

 • Fotoshoot ‘on location’ efter vielsen – et sted der betyder noget for jer, eller hvor der er specielt smukt lige netop på jeres bryllupsdag
 • Flere forskellige bryllupsportrætter af bruden og gommen sammen og hver for sig
 • Hvis I har børn, er de også velkomne
 • Ca. 50-100 smukke, digitale billeder i høj opløsning

Max 4 uger efter vielsen modtager I jeres færdige digitale billeder via email og på en USB nøgle med posten.

Smukke prints kan tilkøbes

Kørsel: 15 km. fra 4180 Sorø er inkluderet. Herefter er der et tillæg på 3 kr. pr. km.

Pris: 4.900,-

_______________________________

Når billeder af både jer selv samt gæsterne – typisk lige inden, under og efter vielsen – er vigtige for jer.

Bryllupsfotografi: Pakke 2

Op til 3 timers fotograf tid (inkl. kørsel fra kirken til portrætlokation)

I kan bruge jeres tid som I ønsker i tidsrummet kl. 10.00-18-00, men typisk vælger mine brudepar denne pakke til at inkludere:

 • Stemningsbilleder af gæsterne der ankommer til kirken
 • Billeder af gommen og forlover der venter på bruden
 • Fotografering af bruden der ankommer og går op ad gulvet
 • Fotografering inde i kirken under vielsen, efter aftale med præsten (her fanger jeg nogle virkelig intime og autentiske øjeblikke)
 • Billeder af brudeparret på vej ned ad kirkegulvet sammen
 • Stemningsbilleder udenfor kirken inklusiv lykønskninger fra jeres gæster og riskast
 • Gruppebillede af alle jeres gæster 
 • Bryllupsportrætter på lokation (her må vigtige personer så som forlover, børn og forældre også gerne være med)
 • Ca. 150-300 smukke digitale billeder i høj opløsning

Max 4 uger efter vielsen modtager I jeres færdige digitale billeder via email og på en USB nøgle med posten.

Smukke prints kan tilkøbes

Kørsel: 15 km. fra 4180 Sorø er inkluderet. Herefter er der et tillæg på 3 kr. pr. km.

Pris: 8.000,-

_______________________________

Ønsker I mere tid end der er inkluderet i jeres pakke, tager jeg 1.500kr per ekstra times fotografering (som selvfølgelig så også inkludere mange flere timers efterbehandling af jeres billeder).

Hvis ovenstående lyder som et godt match til jer, så send mig en besked med jeres ønsker. Så tager vi en god, personlig snak om hvordan jeres dag kommer til at se ud, og hvilke billeder I går og drømmer om.

_______________________________

Anbefalet Bryllupsfotograf

– “En helt igennem fantastisk oplevelse lige fra første telefonsamtale til levering af vores bryllupsbilleder. Søs (Christina) var lige fra starten meget involveret i projektet med at få sat rammen omkring fotografering. Vi var på tur med hende få dage inden den store dag, hvor hun med udgangspunkt i vores ønsker og den kommende vejrudsigt og naturligvis hendes store erfaring guidede os til de bedste steder for at få taget billederne. Søs har en naturlighed til at fange stemningen og hendes smittende personlighed bringer kun mere liv og stemning til oplevelsen. Alle vores gæster fandt hendes tilstedeværelse helt naturligt og sender også deres varmeste anbefalinger. Vi vil til hver en tid vælge Søs igen og mindes med et meget stort smil timerne i hendes selskab og nyder alle de sjove og flotte billeder, som hun har lavet til os. De varmeste anbefalinger fra os 😃 – Peter og Mette (Mette Vallentin Serop)

“Fantastisk engageret Søs (Christina), som vi brugte til vores bryllup. Diskret i kirken, hvor hun tog mange gode billeder, og behagelig og engageret bagefter da vi fik taget bryllupsbilleder i naturen. Vi er så glade for billederne. De bedste anbefalinger til Søs.” – Christina Donby

-“Professional, relaxed and efficient I cannot recommend Søs (Christina) highly enough. Not only was she professional in the planning and communication before the day, on the day she provided an engaging yet relaxed service ensuring we were all at ease while following her direction to ensure we got the photos we wanted. She was flexible on locations allowing us to make the most of our surroundings and to top it off we get a small selection after only 24 hours!!! Thank you!!!” – Hannah Huyton

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

generic albuterol inhaler
april 24, 2020 at 10:04 PM

generic albuterol inhaler

Bryllupsfotograf Sjælland – Søs Savage (Christina)