Bryllupsfotograf Sjælland

Skal I giftes og vil I gerne have en serie smukke, kreative, skarpe og personlige billeder fra dagen? Er det vigtigt at jeres fotograf er sød og venlig, ligetil og nem at omgås for jer og gæsterne?

Jeg er bryllupsfotograf på Sjælland. Mit mål er at fange netop jeres oplevelse, følelserne og stemningen omkring vielsen og begejstringen bagefter. Det kan jeg tilbyde for et budget, som passer rigtig mange.

For eksempler på mit arbejde, så tag en tur forbi mit galleri for bryllupsbilleder.

_______________________________

Mine kunder anbefaler mig fordi de synes at jeg har taget nogle dejlige billeder af dem og deres kære. Men også fordi de har haft en god oplevelse med mig på dagen, og i forhold til leveringen af deres billeder.

Det er for mig, og for dem, lige så vigtigt – at fotograferingen er en hyggelig og sjov del af deres dag, uden at det fylder for meget. For at se hvad andre har sagt om mig, kan I  kan læse nogle af mine Reviews her.

_______________________________

Til jer der ønsker nogle skønne, skarpe, romantiske og flotte bryllupsbilleder af jer som brudepar efter vielsen. Netop denne pakke vælger mange af mine par, som bliver gift på rådhuset en weekend eller hverdag.

Pris på bryllupsfotografi – Pakke 1

 • Fotoshoot ‘on location’ efter vielsen – et sted der betyder noget for jer, eller hvor der er rigtig smukt lige netop på jeres bryllupsdag
 • Flere forskellige bryllupsportrætter af bruden og gommen sammen og hver for sig
 • Billeder af vigtige personer – børn eller forældre
 • Ca. 50 færdige, digitale billeder
 • Op til 90 minutters fotografering

Max 3 uger efter vielsen modtager I jeres færdige digitale billeder – typisk omkring 50-100 stk. De er blevet professionelt redigeret og er i høj digital opløsning.

Pris: 4.200,-

_______________________________

Når alle de vigtigste øjeblikke, gæster og smukke portrætter efter vielsen er vigtige for jer, er denne pakke nok den rigtige.

Pris på bryllupsfotografi – Pakke 2

 • Stemningsbilleder af jeres gæster der ankommer til kirken
 • Billeder af gommen og forlover der venter på bruden
 • Fotografering af bruden der ankommer og går op ad gulvet
 • Fotografering inde i kirken under vielsen, efter aftale med præsten (her fanger jeg nogle virkelig intime og autentiske øjeblikke)
 • Billeder af brudeparret på vej ned ad kirkegulvet sammen
 • Stemningsbilleder udenfor kirken inklusiv lykønskninger fra jeres gæster og riskast
 • Gruppebillede af alle jeres gæster hvis det ønskes
 • Bryllupsportrætter på lokation (her må vigtige personer så som forlover, børn og forældre også gerne være med)
 • Ca. 300 digitale billeder, redigeret og leveret i høj kvalitet max 4 uger efter vielsen
 • Op til 3 timers fotografering inkl. kørsel fra kirken til portrætlokation

Pris: 7.500,-

_______________________________

Ønsker I mere tid inden eller efter vielsen, tager jeg 1.500kr per ekstra times fotografering (som selvfølgelig så også inkludere mange flere timers efterbehandling af jeres billeder).

Hvis ovenstående lyder som et godt match til jer, så send mig en besked med jeres ønsker. Så tager vi en god, personlig snak om hvordan jeres dag kommer til at se ud, og hvilke billeder I går og drømmer om.

_______________________________

Anbefalet Bryllupsfotograf

– “En helt igennem fantastisk oplevelse lige fra første telefonsamtale til levering af vores bryllupsbilleder. Søs (Christina) var lige fra starten meget involveret i projektet med at få sat rammen omkring fotografering. Vi var på tur med hende få dage inden den store dag, hvor hun med udgangspunkt i vores ønsker og den kommende vejrudsigt og naturligvis hendes store erfaring guidede os til de bedste steder for at få taget billederne. Søs har en naturlighed til at fange stemningen og hendes smittende personlighed bringer kun mere liv og stemning til oplevelsen. Alle vores gæster fandt hendes tilstedeværelse helt naturligt og sender også deres varmeste anbefalinger. Vi vil til hver en tid vælge Søs igen og mindes med et meget stort smil timerne i hendes selskab og nyder alle de sjove og flotte billeder, som hun har lavet til os. De varmeste anbefalinger fra os 😃 – Peter og Mette (Mette Vallentin Serop)

“Fantastisk engageret Søs (Christina), som vi brugte til vores bryllup. Diskret i kirken, hvor hun tog mange gode billeder, og behagelig og engageret bagefter da vi fik taget bryllupsbilleder i naturen. Vi er så glade for billederne. De bedste anbefalinger til Søs.” – Christina Donby

-“Professional, relaxed and efficient I cannot recommend Søs (Christina) highly enough. Not only was she professional in the planning and communication before the day, on the day she provided an engaging yet relaxed service ensuring we were all at ease while following her direction to ensure we got the photos we wanted. She was flexible on locations allowing us to make the most of our surroundings and to top it off we get a small selection after only 24 hours!!! Thank you!!!” – Hannah Huyton