Bryllupsfotograf i Sorø

I Fredags fik besøgende i Sorøs Akademihave sig lidt ekstra smukt at kigge på, da Fuchsia haven pludselig vrimlede med smukke kvinder i brudekjoler.

Der var dog ikke tale om et gruppebryllup men et fotoshoot arrangeret af Ivalos Bryllup, som for nylig har åbnet butik i Slagelse.

Indehaver Pernille Ivalo Frandsen stod bag projektet, og hun siger: “De nye kjoler i butikken skulle vises dem frem, og Sorø byder på de mest fantastiske rammer til bryllupsfotografering.”

Bryllupsfotograf Sorø

Det var Sorøs egen bryllupsfotograf, Christina Savage der stod for fotograferingen. “Jeg fotograferer fester og bryllupper over hele Sjælland, men det er en gave når jeg får lov at arbejde på hjemmebane her i mit eget fantastiske Sorø. Jeg er privilegeret i at have så smukt et udvalg af kulisser lige rundt om hjørnet, og specielt Fuchsia haven tager sig jo helt spektakulært ud netop nu.”

Dagens ‘modeller’ var Sisse Rohde, Celine Qvistgaard og Maja Dupont som dog typisk laver noget helt andet. “Jeg prioriterer så vidt muligt at bruge ‘almindelige’ piger som du og jeg, med forskellige personligheder og kropsformer, som modeller. Det er jo piger som dem der skal kunne se sig selv og føle sig godt tilpas i mine kjoler. Så en kæmpe stor tak til Sisse, Maja og Celine fordi de så modigt stillede op og viste kjolerne så smukt frem på dagen.”

Pigerne ankom i haven efter et par timer hos frisør Karina fra Coiffure No. 1 i Slagelse, som havde takket ja til muligheden for at vise deres kreativitet og ekspertise indenfor opsætning af festhår og professionel make-up frem.

Det blev et kapløb med en truende himmel da gruppen ankom til anden akt hos Comwell Sorø. Der var fuldt hus, og gæsterne nød smilende udsigten af de smukke brude som poserede blandt vinranker og æbletræer i hotellets have.

Da resultatet blev vist frem for modellerne sagde Sisse: “Fantastiske billeder. Tak for en rigtig sjov og begivenhedsrig dag. Jeg var godt nok lidt nervøs inden, men du gjorde det til en rigtig god oplevelse ❤. ”

Christina kan bookes til et begrænset antal bryllupper i løbet af året. Send besked ved at klikke her, for ledige datoer og priser.