Den dataansvarlige hos fotografi virksomheden Søs Savage (CVR-nr: 39573261) er Søs Savage.

Når du er kunde hos os, behandler vi en række oplysning om dig for at vi kan levere den bedste service. Derfor gemmer jeg typisk jeres persondata samt mailkorrespondance og backup af igangværende og afsluttede jobs – inklusiv tid og sted for fotograferingen.

Når du udfylder min kontaktformular på enten www.savagefoto.dk eller www.mavebillede.dk, sender du mig følgende oplysninger: Navn, Email, Telefonnummer, Evt. information omkring terminsdato for gravide samt din Adresse.

Emails bliver opbevaret på min PC samt en SSL-sikret Exchange server hos et dansk IT firma. Min hjemmeside er hostet af det danske internetfirma Plico.

Dine personoplysninger bliver opbevaret i mit email system og eventuelt på min PC som er password beskyttet og omgivet af en firewall; samt på harddiske, som er sikret og som ikke er tilgængelige online.

Dine billeder bliver opbevaret på et eksternt harddrive i mit kontor, hvor der er adgang igennem en password beskyttet PC. For jeres sikkerheds skyld, sletter jeg aldrig billeder som standard. Det er i tilfælde af, at I selv mister dem. Jeg sletter dem dog med det samme, hvis I beder mig om det.

Dine billeder bliver delt med dig, som kunde, via online platformen ’Shootproof’ samt sendt til dig igennem wetransfer.com. Herfra bliver de slettet, når du har bestilt og modtaget dine digitale billeder.

Du kan til hver en tid bede om at få at vide, hvilke personoplysninger jeg har liggende på dig. Du kan ligeledes bede mig om at rette eventuelle fejl og om at få slettet ALLE eller DELE af de informationer jeg har liggende omkring dig.

Hvis du tidligere har givet tilladelse til at jeg må dele billeder af dig eller dine børn på, for eksempel, min hjemmeside eller sociale medier, har du lov til at trække det sammentykke tilbage. Det gør du ved at kontakte mig skriftligt, på email.

Skulle der ske et sikkerhedsbrud, vil mine kunder blive informeret så hurtigt som muligt.