Når du booker mig til et fotoshoot, accepterer du samtidig mine betingelser. Dem kan du læse om på denne side. Hvis du har spørgsmål til noget af det der står her på siden, er du altid velkommen til at ringe eller skrive.

VIGTIGT: Med mindre andet er aftalt på skrift i din booking bekræftelse, er det ALTID de digitale billeder som du køber af mig i første omgang. Fremkaldte prints kan derefter tilkøbes.

At være fotograf er lidt ligesom at være forfatter… eller kok! Vi skaber et samlet ‘værk’, og det er præcis den kombination af ‘ingredienser’ som er vores færdige produkt til dig. Derfor sælger jeg, for eksempel, ikke uredigerede billeder.

Det har en stor betydning for min forretning, at andre kan se, hvem der har taget billederne. Derfor betyder principper om ophavsret, brugsret og vandmærker noget.

Alle billeder på denne hjemmeside er taget af undertegnede, med mindre andet er angivet. Billederne er beskyttet af loven omkring copyright og ophavsret. De må ikke kopieres eller på anden måde anvendes uden aftale.

Betaling og priser

Mine priser på fotoshoots og billeder til private er inklusive moms. Jeg modtager betaling kontant, via MobilePay (56513), bankoverførsel og i kontanter.

Der gives ikke penge tilbage på færdige, digitale billeder efter at de er blevet leveret/downloaded. Hvis du er i tvivl om noget på et billede i dit galleri, så spørg endelig inden du bestiller og betaler for det.

Ved betaling af depositum, gives detaljer om evt. refundering og afbud ved netop dit fotoshoot. Hvis I har booket mig til at fotografere jeres bryllup, barnedåb eller konfirmation, bekræftes jeres booking ved fuld betaling med mindre andet er aftalt på skrift.

Jeg opdaterer mine priser i takt med min egen samt branchens udvikling. Priserne udgivet på min hjemmeside er gældende per den dag, hvor I booker jeres fotoshoot. Du vil også modtage en email hvor prisen på netop dit fotoshoot står i.

Airbrushing & Photoshop

Mit mål er at tage smukke, kærlige og personlige billeder hvor I alle sammen ser dejlige ud. De bliver redigeret efter min egen personlige stil, og ting som urenheder i huden, genskær i brilleglas og ar (hvis det ønskes) bliver retoucheret pænt og naturligt som standard.

Hvis I har specielle ønsker til jeres billeder, gør jeg altid mit bedste for at efterkomme dem. Det kunne være at bytte om på personer i billedet, at skifte farve på tøj, fjerne store objekter i baggrunden osv. Der er dog et ekstra gebyr for netop denne type ændringer. I vil altid blive bedt om at godkende en eventuel ekstrabetaling inden arbejdet udføres.

Ophavsret & Brugsret

Jeg, Søs Savage, har fuld ophavs- og brugsret over alle mine billeder. Når I booker en fotosession og derefter køber nogle af billederne, får I det der hedder ‘brugsret’. Det vil sige at I må bruge billederne privat. Men I må ikke sælge billederne videre, eller deltage i konkurrencer, hvor I giver arrangøren af konkurrencen nogen form for ret til efterfølgende at bruge billederne kommercielt.

Du må altid gerne dele dine købte billeder på sociale medier, herunder Facebook og Instagram. Her ser jeg super gerne at det fremgår at det netop er mig, Fotograf Søs Savage, der har taget billederne.

Efter jeres fotoshoot sender jeg et link til jeres galleri, hvor I kan vælge de billeder I gerne vil købe. Disse billeder er IKKE færdige, og må under ingen omstændigheder kopieres, gemmes eller deles. Sker det alligevel, vil I modtage en faktura for de billeder.

Billeder der benyttes i en kommerciel kontekst (kun efter aftale) så som i et blad eller i en reklame skal tydeligt vise fotografens navn: Søs Savage.

Leveringstid

Med mindre vi har aftalt andet, har I 7 dage til at gennemgå og vælge jeres yndlingsbilleder fra jeres online galleri. Det koster 100kr at få et galleri genåbnet, hvis I ikke har bestilt inden de 7 dage.

De færdigredigerede billeder leveres max 14 dage efter bestilling, med mindre andet er aftalt.

Alle billeder leveres via email eller et download link (wetransfer), efter fuld betaling. Linket er gyldigt i 7 dage, hvorefter det forfalder. Hvis billederne ønskes leveret på en USB nøgle kan det bestilles for 150kr. inkl. porto.

Lidt om de digitale filer

Dine billeder leveres i Adobe RGB, 300 ppi i en digital størrelse af omkring 10MB per billede afhængig af motiv og redigering.

Som fotograf ligger der rigtig mange timers arbejde samt flere års erfaring bag de billeder som I ser og køber. Min arbejdsproces er på en måde unik til netop mig, og det har en reel værdi for mit firma. Det er de færdige billeder jeg sælger, og som jeg kan stå inde for i kvalitet og udtryk. Det er derfor ikke muligt at købe hverken RAW eller .psd filer, og ej heller de uredigerede billeder.

Efterbestilling

Jeg gemmer rigtig mange billeder så længe som muligt, men det er ikke nogen garanti at jeg beholder netop jeres billeder efter I har modtaget og downloadet dem. Så sørg for at bestille jeres favoritter inden for den tidsramme vi har aftalt, og gem originalfilerne et sikkert sted. Alle downloadlinks har nemlig en udløbsdato hvorefter I ikke vil kunne hente billederne derfra.

Billedfremkaldelse

Smukke billeder skal op at hænge! Og fordi kvalitet er utroligt vigtigt for mig, fremkalder jeg næsten altid selv mine billeder ‘i hånden’. Kvalitet og format bliver tjekket og netop på denne måde, kan jeg tjekke at alt er som det skal være, inden I modtager jeres prints. Derfor kan jeg stå 100% inde for det endelige resultat.

Vælger I at fremkalde jeres billeder ved en anden udbyder, er det jer selv og dem der er ansvarlige for resultatet og kvaliteten. For eksempel kan det være at jeres udbyder vælger en størrelse eller et format der ikke er ideelt til lige netop jeres billeder, eller at de har indstillet deres maskine anderledes end mig mht farver, kontrast.

Gavekort fra Barn i Vente

For gavekort fra Barn i Vente gælder følgende betingelser:

GDPR

På denne side kan du læse hvordan jeg behandler og sinkrer dine personoplysninger.