Baby Fotografering – Nyfødt fotoshoots i studie

Profesionelle baby- og nyfødt billeder med hjertet af kvindelig fotograf

Går du og overvejer at forevige dit barns første tid? Nyfødt fotografering er en enestående mulighed for fange de allerførste dage i din lille babys liv. Hvis du har disse overvejelser og ønsker billeder af din helt nyfødte baby så er nyfødt fotografering måske valget for dig.

Hvor gammel må baby være ved nyfødt fotografering

Tiden går utroligt hurtigt og allerede lige efter fødslen begynder din lille baby at forholde sig til den nye verden omkring sig. Ben og arme begynder lige så langsomt at strække sig ud efter 9 måneder foldet sammen inde i maven. For at få taget billeder hvor det nyfødte udtryk stadig er tydeligt, og hvor den lille stadig har naturligt lyst til at folde sig sammen, anbefaler jeg at I kommer inden for de første 14 dage efter fødslen.

Omgivelserne for nyfødt fotografering

Jeg har stor erfaring med at tage billeder af nyfødte babyer og deres forældre. Jeg er selv mor så jeg forstår den lille boble man befinder sig i lige efter fødselen og derfor sætter jeg altid masser  af tid af til en nyfødt fotograferings session. Mit studie er varmt og rolig og jeg har både puder, tæpper og tøj i neutrale farver, som den lille kan bruge og som gør sig godt på billeder.

Hvad skal vi tage med?

Hvis I har tæpper, tøjdyr eller tøj som I gerne vil have med på billederne så husk at medbringe dette til shootet. For at få de bedste billeder er det en god idé at begrænse eventuelle tøjskift, så den lille ny falder til ro og måske endda i søvn.

Og husk endelig pusletaske, flasker, stofbleer etc. så I kan skifte og amme/made den lille i studiet.

Dit nyfødt fotoshoot

Hele fokus er på det lille vidunder under fotograferingen. For at sikre dette fokus på billederne bruger jeg simple set-ups og neutrale farver. Ønsker du et medtage en farve der f.eks. indikerer barnets køn eller årstiden, så er du meget velkommen. Det er en god idé i så tilfælde at vælge en blid  udgave af farven, da bløde farver komplimentere den nyfødte hud bedst. F.eks. så er en gammelrosa eller lavendel-lilla bedre en hot pink og fuchsia.

Den lille styrer tidsskemaet. Som sagt afsætter jeg altid masser af tid så jeg kan få de perfekte billeder. Tålmodighed er en dyd og det påvirker overhovedet ikke mig hvis den lille græder eller skal have mad, skiftes eller bare have len god mor-krammer. Jeg er bare fokuseret på at skabe ro og når den lille falder til ro, så er jeg klar til at tage de gode close-ups.

Forældre, søskende venner…

Hvis der er større søskende eller I ønsker billeder med mor og far eller hvilken kombination I nu tænker så tager jeg selvfølgelig også disse. Denne type billeder fungerer rigtig godt i begyndelsen af shootet for så vænner den lille sig til mit studie, mens der er tryghed i mors eller fars arme.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at vide mere så kontakt mig endelig her.

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Newborn Digital Photography Tips for the Good Shoot – indianmangowoodfurniture
maj 15, 2019 at 03:05 PM

[…] hired to take photos at memorable events such as weddings, birthdays, and graduations. If you hire https://savagefoto.dk/baby-fotografering/ as your photographer, I promise to create an incredible portrait that you will be thrilled to share […]

ciprofloxacin 500mg antibiotics walmart cost
april 25, 2020 at 09:04 AM

ciprofloxacin 500mg antibiotics walmart cost

Baby Fotografering – Nyfødt fotoshoots i studie – Søs Savage (Christina)