Hvad mine kunder siger om deres fotograf

Der er ikke noget bedre end en personlig anbefaling, og det er altid mit ønske, at både de færdige billeder og oplevelsen med at være til fotograf er lidt udover det sædvanlige.

Nedenfor kan I læse hvad nogle af mine kunder har skrevet om deres fotografi oplevelse hos mig. Jeg er utrolig taknemlig for hver og en, og sætter oprigtigt pris på, når folk tager sig tid til at give mig deres stjerner og ord.

HVis du leder efter anbefalinger af mig som gravid fotograf, kan du kigge på min hjemmeside specielt omkring det HER.

Tag en tur forbi mine gallerier for at se eksempler på de billeder der har fået ros af de bedste ‘anmeldere’ – helt almindelige mennesker som dig og mig!

…jeg hedder både Søs og Christina, men bruger mest Søs disse dage. Blot hvis du undrer dig over hvem ‘den anden’ der omtales her på siden er.

_________________________________________________

Få den mest fantastiske fotooplevelse hos Søs! Jeg havde fornøjelsen af at blive fotograferet både som gravid og med min lille nyfødte pige. Begge shoots var fantastiske, sjove og smukke. Med Søs’ erfaring og professionalisme, får hun oplevelsen til at ske indenfor trygge rammer og følelsen af lækkerhed er et element der er eksisterende under hele shoot’et. Jeg kan varmt anbefale Søs 🌟

– Lea Andersen

_________________________________________________

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Søs har den fedeste udstråling! 🤩

Fra første øjeblik min forlovede og jeg mødte hende, fik man bare følelsen af, hvilken fantastisk og sød kvinde hun er!

Under shootet var hun bare så god til at hjælpe og forklare, hvordan vi skulle stå og hvor vi skulle stå og mere til – man kan ikke andet end føle sig vildt godt tilpas, og få en masse selvtillid foran kameraet, når man får taget billeder af hende! 🥰

Hvis man går med tanken om at få taget graviditetsbilleder, så vil jeg virkelig anbefale at man vælger hende! Hun har bare styr på det og der er bare sådan et lækkert flow igennem det hele, plus hun har den lækreste garderobe fyldt med smukke kjoler🤩

Man kan ikke andet end glæde sig til at se billederne – for tro mig, de bliver bare SÅ smukke! 😍

– Mette Bech

_________________________________________________

Mega positiv & unik oplevelse at blive foreviget af Fotograf Søs Savage. Jeg kan kun give en kæmpe anbefaling herfra. Hun er utrolig smilende & meget positiv, hvilket smitter af & giver en afslappende og rar stemning, som man kun kan føle sig godt tilpas i. Hun er utrolig dygtig til sit arbejde & jeg fik tilsendt de flotteste billeder. Skal jeg fotograferes igen bliver det af hende.

– Diana Marcia Ravn

_________________________________________________

Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har netop modtaget de flotteste billeder, og det var så rolig, tryg og professionel en oplevelse, da vi skød billederne ❤️

– Camilla Kølby

_________________________________________________

Jeg kan kun anbefale Søs! Jeg har lige modtaget de fineste gravidbilleder som Søs har taget. Jeg gik længe og var i tvivl om hvorvidt jeg skulle få taget fotos, da jeg har været usikker på min gravide krop. Søs var fantastisk til at give selvtillid både før, under og efter fotoshoot.

Absolut den bedste oplevelse, og jeg glæder mig til at Søs skal tage billeder af lillemanden når han er ankommet 😍

– Jeanette Wistoft

_________________________________________________

Jeg kan 100 % anbefale Søs, vi venter lige nu på vores billeder, men vi er ikke et sekund i tvivl om, at de bare er knivskarpe 🤩

Hun er superprofessionel og man er i virkelig dejligt selskab. Hun tager sig god tid og er fantastisk med børn (vi havde en 5 årig med) og alle blev hørt. Vi vender helt sikkert tilbage – Igen tusind tak for dig Søs ❤️

– Cecilia Nisha Sønderholt

_________________________________________________

AWESOME…. Helt unikke og perfekte gravidbilleder i topklasse!

Jeg kan simpelthen ikke rose Søs nok! Hun er det mest behagelig menneske med den VILDESTE energi. Hun er afsindigt dygtig og forstår virkelig at få folk til at slappe af, så man kan få de mest perfekte billeder.

Du kan virkelig mærke hendes passion for sit arbejde i det øjeblik du møder hende. Jeg har fået DANMARKS bedste gravidbilleder – det tør jeg simpelthen godt at sige 🙂

Jeg har igennem mit liv fået taget en del billeder hos forskellige fotografer,,, men SØS er i en helt anden TOP særklasse “she can do it”!

Jeg glæder mig allerede til at stå foran hendes linse igen når mine tvillinger kommer til verdenen. ❤

Hun får 1000 ⭐⭐⭐⭐⭐fra mig!

– Selda Tosun

_________________________________________________

En helt igennem fantastisk oplevelse lige fra første telefonsamtale til levering af vores bryllupsbilleder. 😃

Søs var lige fra starten meget involveret i projektet med at få sat rammen omkring fotografering. Vi var på tur med hende få dage inden den store dag, hvor hun med udgangspunkt i vores ønsker og den kommende vejrudsigt og naturligvis hendes store erfaring guidede os til de bedste steder for at få taget billederne.

Søs har en naturlighed til at fange stemningen og hendes smittende personlighed bringer kun mere liv og stemning til oplevelsen. Alle vores gæster fandt hendes tilstedeværelse helt naturligt og sender også deres varmeste anbefalinger.

Vi vil til hver en tid vælge Søs (Christina) igen og mindes med et meget stort smil timerne i hendes selskab og nyder alle de sjove og flotte billeder, som hun har lavet til os.

De varmeste anbefalinger fra os 😃

Peter og Mette (Mette Vallentin Serop)

_________________________________________________

“Kæmpe anbefaling herfra🙏 vi kom gravid, kæreste, bonus pige og 1 lille hund, og vi havde alle en super dag, med masser af tid, og Christina var bare helt fantastisk til at se vores bonus pige og fornemme hende, så hun i den grad følte sig set og inddraget, så det også var en god og sjov dag for hende.

Tydeligt at mærke en fotograf der er vant til børn, og som på ingen måde virkede generet af at der var lidt ekstra arbejde i at hun var med på vores gravid fotografering. Helt fantastisk dygtig fotograf, især for en nybegynder som mig. Vi er meget taknemmelige!
-Natasia Stenholdt

_________________________________________________

Hun er fantastisk til at skabe en god atmosfære, få en til at føle sig godt tilpas foran linsen (især rart når man har 20 dage tilbage til termin og føler sig som en kæmpe hval😅😂). Det er helt sikkert ikke sidste gang min kæreste og jeg har fået taget billeder hos Søs Savage! Vi er elle vilde med resultatet! 😀😍 Vi takker endnu en gang for et flot stykke arbejde, TAK Søs 😁

– Steffani Norberg

_________________________________________________

“Vi kan på det varmeste anbefale Christina Søs Savage som fotograf til familieportrætter. Vi var 4 voksne og 4 børn der skulle fotograferes og det lykkedes hende at få alle til at bevare koncentrationen og det gode humør hele tiden gennem fotograferingen. Christina er både utrolig sød, professionel og god til at spotte de rigtige steder at fotografere ude i det fri. Vi fik nogle fantastiske billeder ud af det.” – Thomas Skytte Petersen

_________________________________________________

Fantastisk oplevelse! Jeg har fået lavet en fotoserie hos Søs Savage, med min mor og lille hund. Når men får lavet noget så personligt som billeder med dem man elsker, betyder atmosfære tryghed og forståelse virkelig meget. Det var en lang tur til Sorø fra København. Men det var det hele værd! Er så glad for jeg valgte Søs som min fotograf! Vi var i de bedste hænder og elsker dit arbejde. Det gjorde vi alle 3.
– Line Riis Schrøder

_________________________________________________

Vi var så heldige, at blive gift den 17. august, og heldige at Søs havde tid til, at forevige vores dag, med de smukkeste minder, i form af de smukkeste billeder.

Vi valgte Søs til opgaven, fordi vi ønskede, at få taget billeder i Sorø Akademihave, – som vi kunne se, at Søs havde stor erfaring med – samt at have vores datter med på nogle af billederne.

Søs er en utrolig varm og behagelig person, at stifte bekendtskab med, og ydermere enormt dygtig til at knipse de små glimt som opstår i øjnene, ikke kun på os som brudepar, men også hos familie og venner. Søs er handlekraftig og hurtig til, at arrangere et billede hvor kjole, slør og position går op i en højere enhed, men udført i en hurtig vending, så mange forskellige konstellationer og portrætter kan blive foreviget på den forholdsvis korte tid, som man sætter af til bryllupsfotograferingen.

Søs er meget alsidig og god til mennesker – store som små – og vi var så glade for, at nogle af de tanker som vi havde gjort os i forhold til ønsker af bestemte billeder, blev indfriet på smukkeste vis.

Tak for de smukkeste billeder, som for altid vil være prikken over i’et og minde os om en af de bedste dage i vores liv.

– Karina og Nikolaj

_________________________________________________

“Jeg havde et photo shoot og det var virkelig en super fed oplevelse. Måden det hele blev gennemført var virkelig behagelig og professionel. Vigtigst af alt var at billederne blev ekstremt gode. Jeg kan varmt anbefale Søs Savage!”

– Jan C. Juhl

_________________________________________________

“Hun er så nærværende, sød og hjertevarm 💞. Min datter fik taget de smukkeste billeder i de smukkeste kjoler.” – Nynne Nielebock

_________________________________________________

“Virkelig professionel og dygtig fotograf. vil til enhver tid anbefale hende. Min datter havde den skønneste oplevelse og det vil være en dag hun aldrig glemmer. Hun følte sig virkelig som en rigtig prinsesse.” – Gülay K. Koca

_________________________________________________

“Min søster og jeg skulle have taget søskendebilleder med vores hund til vores mors 50 års fødselsdag. Christina var super sød og professionel, og fik os til at være meget afslappede og naturlige under fotograferingen. Dette afspejler sig i den grad også i vores billeder, der er blevet helt fantastiske! Vi fik printet et af billederne ud som gave til vores mor, der var rørt til tårer da hun så det. Jeg ville til en hver tid vælge Søs (Christina) som fotograf igen!” – Christina Planck Jessen

_________________________________________________

“Vi havde en rigtig dejlig oplevelse til photoshoot af vores 3,5 uge gamle baby. Der var en hyggelig og afslappet stemning under det hele. Christina er uden tvivl en super dygtig og sød fotograf, og vi er så tilfredse og glade for de flotte billeder vi har fået ud af det. En kæmpe anbefaling herfra :)” – Nanna Hahn Ørsted Pedersen

_________________________________________________

Har været hos søs i dag med min datter på 7 år og fået taget en masse billeder. Selvom hun er gravid og har bækkensmerter var hun bare super sej og gjorde det hele til en rigtig god oplevelse. Min datter var vild med hende og hun havde en energi som gjorde at min datter klarede det hele uden problem 😊😍 klart anbefale hende til alle!

– Alije Zeciri

_________________________________________________

“Simpelthen helt fantastisk ❤ Christina er virkelig rar og behagelig at være i selskab med. hun var med til at gøre vores særlige dag helt eventyrlig 👍❤❤” – Malene Kempf-Jensen

_________________________________________________

“Super dygtig, fantastisk til at fange/få et godt udtryk. Er absolute ik sidste gang, jeg får tager billeder af skønne Søs👌🏻” – Dorte Hansen

_________________________________________________

“Min datter har haft en fantastisk eftermiddag i dag 👍😘 super oplevelse 🌸” – Pernille Samson Carlsen

_________________________________________________

“Virkelig dygtig fotograf, så dejlig en dag da du fotograferede min datter i akademi haven, hun havde en uforglemmelig dag som hun aldrig vil glemme.” – Karina Linette Rasmussen

_________________________________________________

“Meget dygtig fotograf, der virkelig forstod at få min datter til at slappe af og bare nyde at blive fotograferet i hendes flotte kjoler. Kan varmt anbefale Søs 😊” – Mia Vinge Krogh

_________________________________________________

“Det var sådan en god oplevelse, hun er det sødeste og mest positive person du nogensinde kommer til at møde. Vil helt klart anbefale hende. Billederne er smukke og der var intet pres overhovedet.” – Karla Christiane Slagor

_________________________________________________

“Super dygtig, fantastisk til at fange/få et godt udtryk. Er absolute ik sidste gang, jeg får tager billeder af skønne Søs👌🏻” – Dorte Hansen

_________________________________________________

“Jeg var så heldig at få taget billeder i hendes fine kjoler. Søs Savage er enorm sød og imødekommende og så er hun virkelig god til at tage billeder og få dem til at se helt fantastiske ud så vil klart anbefale denne fotograf.” – Freya Mini Andres

_________________________________________________

“Sjov oplevelse i Paradehuset på Gisselfeld. Søs er meget hjertelig og imødekommende og så tager hun nogle helt fantastiske billeder. Skønne kjoler til pigerne. Professionel og hurtig kontakt og behandling. Mange anbefalinger herfra.” – Pernille Ambiørn-Hinge

_________________________________________________

“Fantastisk rolig, positiv og dejlig fotoshoot, kan klart anbefale Søs ⭐⭐⭐⭐⭐” – Inge Freja Viltoft Stausholm

_________________________________________________

“Vi kan på det varmeste anbefale Christina Søs Savage som fotograf til familieportrætter. Vi var 4 voksne og 4 børn der skulle fotograferes og det lykkedes hende at få alle til at bevare koncentrationen og det gode humør hele tiden gennem fotograferingen. Christina er både utrolig sød, professionel og god til at spotte de rigtige steder at fotografere ude i det fri. Vi fik nogle fantastiske billeder ud af det.” – Thomas Skytte Petersen

_________________________________________________

“Verdens sødeste fotograf, det er Christina. Hun har taget de flotteste graviditets billeder af mig, samt newborn af min lille datter. Hun får simpelthen det mest magiske frem i billederne, fanger øjeblikket og foreviger dem. Ingen tvivl om at jeg og min sammenbragte familie skal benytte os af hende fremover. Et besøg værd og dejligt selskab oven i købet :)” – Cecilie Løvenskjold

_________________________________________________

“Sødeste fotograf ever. Rigtig god oplevelse. min 6 årige datter følte sig som en prinsesse og jeg er sikker på at der kommer skønne billeder ud af det 😍” – Dorte Larsen

_________________________________________________

“Christina er en virkelig dygtig og sød fotograf. Vi er virkelig glade for, at vi valgte Christina til at være fotograf til vores bryllup og datters barnedåb. Vi følte os super godt tilpas i hendes selskab og hun var super god til at fortælle os, hvordan vi skulle ‘posere’ på billederne. Endnu engang mange tak for nogle virkelig gode billeder 😊” – Hanna Hammeken

_________________________________________________

“Var blevet anbefalet Christina, af en af min søns kunder (han er model) at hin tager nogle magiske naturbilleder. Jeg må sige at det bestemt ikke var en overdrivelse. En utrolig smuk, magisk, positiv og fantastisk oplevelse, både for mig selv og for Malte. Så mange smukke billeder og stemninger du fik fanget. Du er virkeligt en dygtig fotograf. Mine varmeste anbefalinger.” – Dea Lykke

_________________________________________________

“Hun tog sig tid hun var sød og venlig og havde et fantastisk kærligt opmuntrende måde at arbejde med min datter på. Hun er fantastisk.” – Malene Louise Will

_________________________________________________

“Fantastisk engageret Christina, som vi brugte til vores bryllup. Diskret i kirken, hvor hun tog mange gode billeder, og behagelig og engageret bagefter da vi fik taget bryllupsbilleder i naturen. Vi er så glade for billederne. De bedste anbefalinger til Christina.” – Christina Donby

_______________________

– “Christina er en super god fotograf. På sin helt egen afslappede måde får hun det hele til at virke naturligt, og det var derfor en rigtig god oplevelse at få taget billeder. Faktisk var det efterfølgende svært at vælge nogle fra, for jeg ville have dem allesammen 😉 Noget, Christina også gjorde rigtig godt, var, at vi gik udenfor og brugte omgivelserne som baggrund.” – Julia Inger Vincentz

_______________________

– “My wife Maria chose Christina as Photographer for our wedding using only her heart and we couldn’t have chosen better. Christina has such a personal touch when it comes to finding the right spot, the most adequate light and put yourself at ease, enjoying the photo shoot at the same time. We were both kind of nervous about being the centre of attraction for so long, but Christina knows her stuff and she transformed the whole day in a spark of joy carved in the stone of our story. The quality of the pictures that we received (super-fast) cemented our conviction that Christina is the most professional photographer we’ve ever met. Thanks Christina.” – Maria & Gianluca

_______________________

– “Vi havde en rigtig god oplevelse, da min datter Alberte blev fotograferet. Christina var god til at få min datter til at glemme kulden og være afslappet. Tak for nogle super flotte billeder.” – Sandra Bülow Clausen

_______________________

– “Jeg har aldrig fået taget så gode billeder af mig selv og min familie man føler sig i rigtig trykke hænder hos Christina og det største problem man har er at vælge ud af alle de gode billeder det problem har jeg aldrig haft før. 5-STJERNER fra mig og min familie, og tak for en dejlig oplevelse :)” – Carina Rasmussen

_______________________

– “Bare en rigtig dejlig oplevelse, både for mine børn og vores hund, som resulterede i virkelig smukke billeder. Christina er sådan en glad og positiv person, som så oveni er en super dygtig fotograf!” – Sandra Gyrn

_______________________

“Vi har i dag modtaget en stribe redigerede og SUPER flotte portrætfoto fra Christina. Både min mand og jeg hader af et godt hjerte, at skulle stille os op foran et kamera og føler os oftest fremmedgjort i sådan en situation. Men Christina formåede at få os til at slappe af og fange os med et ægte glimt i øjet, på en måde hvor vi kan genkende os selv, i det færdige resultat. Vi har dermed fået en portrætserie med fotos, til henholdsvis privat og erhvervsmæssig brug.” – Pia Helwig Johansen, Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov

_______________________

“Hold nu op en fantastisk oplevelse! Min datter var helt oppe og ringe efter hun havde fået taget billeder og hold nu op de er blevet smukke! Tusind tak.” – Michelle Baltzer, mor til Sarah på 9 år

_______________________

“Virkeligt synd at man ikke kan give dig 100 stjerner. Super flotte billeder og en dreng der synes at du er den sejeste fotograf der findes👍 Kan på det varmeste anbefale Christina når jeres børn skal fotograferes.” – Pia Bredahl Spang Jensen, mor til Mathias på 9 år

_______________________

“De varmeste anbefalinger til Christina Savage. Hun har i dag fotograferet 3 af vores border collier. En bette hvalp på 9 uger som man ikke kan fortælle hvad den skal, en lømmel på 3 år som godt kan forstå en kommando, hvis han har tid og så en ældre dame på 12 år. Alle 3 blev fotograferet og deres personligheder kan vi se på billederne. Kommer gerne igen.” – Steen og Kisser Pyrmov

_______________________

“Christina er en rigtig god og meget nærværende fotograf som virkelig forstår at trække hunde frem i lyset. Vi har fået nogle fantastiske billeder.” – Glenn Egelund Bredum

_______________________

“Rigtig gode billeder af os og vores hvalp! Det var også en god oplevelse at få taget billederne da hun har forståelse for, hvordan man får hundens opmærksomhed.” – Kam Dyreborg

_______________________

“Rigtig god oplevelse for både hund og mig som ejer, og fine billeder. Kan klart anbefales.” Laila Dalby

_______________________

“Super fotoserie af min hest, Whisper Blue.” – Helle Nielsen

_______________________

“Anna, Sofia og deres Mor siger tak for en super oplevelse på Parnas. Pigerne nød at stå foran kameraet.” – Carina Drasbech Bager Jensen

_______________________

“Sød og rar fotograf med forståelse for hundens præmisser. Absolut ikke sidste besøg.” – Sussi Nipgård Jensen

_______________________

“Christina er en skøn, hjertevarm og ikke mindst fremragende fotograf. De bedste anbefalinger herfra.” – Henriethe Elvergaard, Selvværdsterapeut

_______________________

“Super god oplevelse, og fik de finest billeder af min hund. Kommer gerne igen… :)” – Lolly Hergott

_______________________

“Positiv fotografering på hundens præmisser. En rigtig god oplevelse og nogle dejlige billeder.” – Mette Skovsbøll Holm

_______________________

“Mine dejlige Cocker Daisy på 17 uger og Diego 9 mdr var modeller i går. Det var en dejlig og tålmodig oplevelse som fotografen sørgede for.” – Hanne Bruun Larsen

_______________________

“Christina er en rigtig god og meget nærværende fotograf. Vi har fået nogle fantastiske billeder af vores Cocker Silja.” – Claus Møldum Balsig

_______________________

“Super dygtig og kompetent fotograf! Dejlig tålmodighed og skønt du tog det med et smil selvom hunden ikke var vildt begejstret. Vi er vilde med billederne af vores lille Balder.” – Julie Vang Nielsen

_______________________

“En fotograf med god tålmodighed og forståelse på dyrene. Tak for idag og tak for de helt fantastiske billeder. Helt klart ikke sidste gang jeg får taget billeder hos dig.” – Liine Nielsen

_______________________

“Christina er super dygtig til at fange det bedste i hundene – er meget glad for de smukke billeder, hun har taget af min Jackie.” – Christina Kobbernagel

_______________________

“Tålmodighed og opfindsomhed skal der til, og det må man sige du har. 100% tilfreds og på dyrets præmisser.” – Mia Madsen

_______________________

“Christina er en super god og meget nærværende fotograf, som virkelig forstod at få min hund til at føle sig tryg! Jeg har fået nogle fantastiske billeder og vil anbefale Christina til alle som gerne vil have taget billeder af deres dyr!” – Britt Brinch Nielsen

_______________________

“Christina er professionel, kreativ og sindssygt god til at få en til at slappe af foran kameraet. Hun fangede mine stærke sider, sårbare sider og mit indre legebarn i nogle fantastiske billeder som lige præcis har det udtryk jeg ønsker at bruge i mit professionelle virke som massør, zoneterapeut og forandrings mentor. Tak for en sjov og fantastisk oplevelse!” – Sazchia Wiggers, anderledes.nu

_______________________

“Super gode billeder af balder, fanger ham rigtigt godt i forskellige rammer. Kan kun varmt anbefale hende.” – Stefan Rahbek Svensson

_______________________

“Tager sig tiden til at hilse på hundene, og få de gode billeder i hus :)” – Katja Poldrugatsch

_______________________

“Har bare fået taget de bedste billeder af mine 2 hunde endda selvom den ene godt kan være lidt af en ballademager.  Skal helt sikkert have mine billeder op i ramme! Tusind tak for nogen ubeskrivelig dejlige billeder til evigt minde om mine guldklumper.” – Camilla Bruun Jakobsen

_______________________

“Begge mine hunde har været forbi i dag som model. Er helt vild med de billeder der er blevet taget.” – Rene Bendtsen

_______________________

“Jeg var i dag forbi Slagelse Hundecenter hvor jeg fik taget helt fantastiske billeder. Christina er fantastisk sød og dygtig til at fotografere. Hvis jeg skal have taget flere billeder vil jeg helt klart bruge hende igen – no doubt.” – Helle Wittrock
_______________________

Alle gravide burde lade sig fotografere af Christina! Hun er simpelthen så sød og tager de smukkeste billeder 😍” – Maria Rosendahl Rosenmark

_______________________